Pian kuolevilta kysyttiin, mitä he katuvat eniten - 5 tärkeää elämänohjetta nousi esille

Saattohoidossa olleilta ihmisiltä kysyttiin, mitä asioita he katuivat eniten elämässään. Vastauksista koottiin elämänohjeita, jotka saattavat lisätä onnellisuuttasi.

Anssi Honkanen: ”Nuoruuden rymyreissut ovat vaihtuneet muumidiscoon”

Anssi Honkanen matkustaa nykyään pääosin lapsensa ehdoilla.

Isän kauhunhetki naurattaa Facebookissa: "Yhtäkkiä tajusin hajun tulevan lastenhuoneesta"

Jessen ja hänen tyttärensä kahdenkeskinen päivä päättyi kammottavaan kakkakepposeen, joka jätti isään syvät traumat.

Suosittelemme

Kooste aamulta: Kuninkaallissivistäjä ja ammattikadottaja – "Kiinnostaisiko ruikulimatka Afrikkaan?"

Maanantaiaamuna etsiskeltiin taas kadonneita tavaroita ja viikonlopun tärkeimpien asioiden tiivistelmiä. Mikä ihme on avolatte? Mitä kaikkea tapahtui Pippa Middletonin häissä? Kuuntele maanantaiaamun parhaat palat yläpuolelta.

Kooste aamulta: Skandaalipukeutuja-Aki ja Minde-Pinde – "Toimisiko alaston-BumtsiBum?"

Perjantaiaamuun lähdettiin ilman paitaa ja juhlittiin Leijonien voittoa. Minkälainen tubettaja Minna olisi ja mitä siihen ylipäätänsä vaaditaan? Täyttyvätkö vanhainkodit jatkossa tikatuista vanhuksista. Kuuntele perjantain parhaat palat yläpuolelta.

Chisu: "Muutokset eivät tarkoita asioiden hylkäämistä"

Kaupalliset yhteistyöt

Anssi Honkanen matkustaa nykyään pääosin lapsensa ehdoilla.
Fish tacos on yksi meksikolaisen keittiön helmistä. Monesti törmäät paneroituihin kalapaloihin. Mutta, olen syönyt monesti tällaista terveellisempää ja myös helpompaa versiota. Tämä syntyy todella edullisesti hauesta, joka sopii tähän erinomaisesti. Meillä koko perhe oli täysin myytyjä näistä!
Ähtärin eläinpuistossa toisiinsa tutustuneet ja ihastuneet lumileopardit Shila ja Jamal nauttivat rakkauden alkuhuumasta.
Radio Novan juontaja Niina Backman arvostaa lastensa kanssa matkustaessaan sitä, että kaikki toimii helposti ja mutkattomasti.
Fajitaksiin voi laittaa melkein mitä vaan, perinteisesti texmex-ravintoloissa siihen kuuluu paistettua sipuli-paprikapaistosta lihan lisäksi. Minä tein tällä kertaa oikaisun ja tarjosin lisukkeena vain tuoreita vihanneksia, ne tuo ihanaa raikkautta. Guacamole pitää mielestäni aina tehdä itse, mutta salsaa voi olla valmista, tällöin homma hoituu nopeasti!
Jokainen menee naimisiin tavallaan: Susannan ja Markuksen mielestä ei ollut järkeä törsätä rahaa yhden päivän takia. Paula ja Anssi puolestaan halusivat panostaa elämänsä tärkeimpään päivään myös rahallisesti.
Liehuvat helmat kuuluvat kesään siinä missä lämpö ja aurinkokin. Muodista ei kuitenkaan tarvitse välttämättä maksaa suuria summia.
Tähän nuudelisalaattiin voi käyttää jokaisen keittiön kivijalkaa, jauhelihaa. Helppoa ja hyvää!