Herttuapari julkaisi kuvia Leijonakuninkaan ensi-illasta - fanien huomio veikeässä yksityiskohdassa

Herttuapari kohtasi fanejaan, joista yksi oli aivan liian hulvaton somekansalle.

Onko suunnitelmissa kodin remontointi? Kolme kohtaa, jotka on syytä ottaa huomioon

Remonteissa on hyvä muistaa varautua yllätyksiin.

Sara Forsberg kertoi avoimesti lapsettomuudestaan: "Sen kuuleminen oli musertavaa"

Saara eli Sara Forsberg antoi seuraajiensa kysyä häneltä, mitä tahansa.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat

Kaupalliset yhteistyöt

Remonteissa on hyvä muistaa varautua yllätyksiin.
Grillibuffet on mainio tapa tarjoilla kesäistä grilliruokaa isommallekin seurueelle. Kun tarjolla on useita eri vaihtoehtoja, löytyy jokaiselle vieraalle takuulla herkullista syötävää.
Suomalaisten grillausbuumi alkaa tunnetusti juhannuksesta. Silloin grillit käyvät kuumina ja pöydät notkuvat herkkuja kalan, lihan ja kasvisten muodossa, herkullisia salaatteja ja kastikkeita unohtamatta. Ota tästä talteen parhaat vinkit omaa juhannusmenua suunnitellessasi!
Onko taide sinulle elämä ja henkireikä? Entä oletko jonkin tietyn tyylisuuntauksen vankkumaton kannattaja? Se selviää tällä leikkimielisellä taidetestillämme.
Jokaisella korulla, niin myös käyttäjällään, on oma tarinansa. Kalevala Korun ja Radio Novan järjestämässä kilpailussa etsittiin tyylilleen uskollisia korunkantajia ja heidän korumuistojaan. Kolme voittajaa kertoo oman tarinansa.
Radio Novan Päivää juontava Esko Eerikäinen on tyypillinen suomalainen mies, joka tykkää syödä lihaa. Aiemmin kasviksia ei Eskon lautaselle juuri eksynyt, mutta nykyään tilanne on toinen.