Jenni Haukio, Sofi Oksanen ja Jörn Donner ensi kesänä SuomiAreenalla

21.05.2014 15:45 -

Radio Nova on jälleen mukana Porissa ja tekee sieltä tänäkin kesänä suoraa lähetystä. SuomiAreena-tapahtumassa tuodaan suomalaisten kahvipöytiin rennolla otteella yhteiskunnallisesti merkittäviä aiheita.

Eetunaukiolla on heinäkuun 17.-19. päivänä mahdollisuus päästä seuraamaan Radio Novan suoraa lähetystä. Aki Linnanahde ja Minna Kuukka jututtavat kiinnostavia suomalaisia eri aloilta. 

Novan Matkaradiosta tehdään lähetystä torstaina 17. heinäkuuta klo 13-18, perjantaina 18. heinäkuuta klo 10-15 ja lauantaina 19. heinäkuuta klo 15-20.

SuomiAreena on vuodesta 2006 lähtien järjestetty MTV:n ja Porin kaupungin SuomiAreena -tapahtuma.


Poikkitaiteellista ja kulttuurista kesää

Tänä vuonna SuomiAreena yhdistää voimansa Pori Jazzin kanssa. Mukaan liittyy myös Turun Kirjamessut.

Yhteistyö tähtää luovien ohjelmasisältöjen jakamiseen tapahtumien välillä. Pitkäaikaisella yhteistyöllä pyritään myös uudenlaisten poikkikulttuuristen elämysten tarjoamiseen sekä Turussa että Porissa.

Yhteistyö käynnistyy 19.7. Pori Jazzin pääkonsertin yhteydessä Kirjurinluodon SuomiAreena -lavalla järjestettävällä Kuoleeko kirja? –ajankohtaiskeskustelulla, jossa ohjelmapäällikkö Jenni Haukio haastattelee kirjailija Sofi Oksasta ja taiteen moniosaaja Jörn Donneria. Keskustelussa pureudutaan kirja-alan tulevaisuudennäkymiin, joiden tiimoilta keskustelu jatkuu myös syksyllä Turussa.

− Olen todella iloinen, että Turun Kirjamessujen kesäohjelmassa on nyt  SuomiAreena sekä Pori Jazz, ja että Kirjamessut vastaavasti saa nämä upeat tapahtumat syysvieraikseen! Haluamme palvella suomalaisia kirjallisuuden, musiikin ja ajankohtaiskeskustelun ystäviä tuomalla tapahtumamme lähemmäs toinen toisiaan, toteaa Jenni Haukio.

Pori Jazz julkistaa Turun Kansainvälisillä Kirjamessuilla lokakuussa järjestettävän 50-vuotisjuhlateoksen.
−Turun kansainvälisten Kirjamessujen Kirjurinluodon konserttipuistoon tuottama keskustelu monipuolistaa hyvin jazzfestivaalin musiikkitarjontaa. Vastavuoroisesti on hienoa julkistaa Pori Jazzin 50-vuotisjuhlakirja lokakuun alussa Turun kirjamessuilla, sanoo Pori Jazzin tiedottaja ja yksi juhlakirjan kirjoittaja Mikko Peltola.

Turun kansainväliset Kirjamessut, MTV-SuomiAreena ja Pori Jazz ovat sopineet yhteistyöstä vuosiksi 2014-2017. Yhteistyö tähtää poikkikulttuuriseen sisältöjen tuottamiseen tapahtumien välillä korkeatasoisesti ja pitkäjänteisesti.                                               

Kilpailut

Uusimmat