Hevisaurukset juhlistavat uutta levyä hyppimällä, pomppimalla ja leikkimällä piilosta!

27.10.2013 14:55 -

Lasten suosikkiyhtye Hevisaurus on julkaissut jo kuudennen albuminsa Vihreä vallankumous. Minna Kuukka ja Ile Jokinen saivat studioon vieraakseen Herra Hevisauruksen sekä basisti Muffi Puffin. Kuten arvata saattaa, vauhtia ei uupunut tästä vierailusta!

Kuuntele koko haastattelu:



- Koko ajan on ihan kauheet bileet, me ollaan juhlittu jo viikkotolkulla!, Herra Hevisaurus intoilee uutta levyä. Muffi Puffia jännitti niin paljon haastattelussa, ettei halunnut puhua.

Millä tavalla liskot ylipäätänsä juhlivat?

- Ne me leikitään ensin piilosta. Sen jälkeen me hypitään ja pompitaan ja syödään ja juodaan ja syödään ja juodaan ja syödään ja juodaan!

Lue myös:
Voita Hevisaurus-lippuja ja vie isä keikalle!

Vihreä vallankumous –albumilla on mukana myös Live-DVD, josta löytyy Hevisauruksen joulukonsertti Espoon Barona Areenalta vuodelta 2012. Bonuksena DVD:llä myös Liskodisko- ja Avaruuden autokorjaamo–musiikkivideot.

Hevisauruksen argentiinalainen ”serkku” Heavysaurios pokkasi elokuussa pystin vuoden parhaasta lasten levystä (The Carlos Gardel Awards). Kyseisessä Gardel Music Awards-gaalassa jaetaan palkinnot vuoden parhaille artisteille ja albumeille, ja on verrattavissa Suomen Emma-palkintogaalaan.

Hevisaurus-albumeita on myyty jo yhteensä 150 000 kappaletta.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat