Viikon viimeisenä arkiaamuna huolestutti kahvipöytäkulttuuri, hoitokoirat ja miehisyys. Mihin on kadonnut Remonttireiska? Oliko managerimoguli Linnanahde saanut buukattua artisti Kuukalle keikan Lahden MM-kisoihin?
Torstaiaamu sai arvoisensa avauksen, kun Aki valmistui ensimmäiseen joogasuoritukseensa ja Minna fiilisteli Lahden MM-kisojen avajaisia. Mihin ulkonäölliseen asiaan Minna oli Akissa jo vähän liiankin tottunut? Entä miten töihin kuuluu pukeutua?
Juontaja Aki Linnanahde joutui kovalle koetukselle Radio Novan Aamussa, kun Kylli Kukk tuli opettamaan hänelle erilaisia jooga-asentoja.
MM-kisat käynnistyivät 22.helmikuuta. Radio Novan Aamu otti avajaisaamuna yhteyttä Lahti 2017 kisaorganisaation markkinointijohtaja Esa-Pekka Nykäseen. Ovatko kaikki järjestelyt jo valmiina?
Edessä oli suuri päivä, kun Lahti2017 MM-kisojen avajaisaamu sarasti. Onko normaalia puhua liikennevaloille? Kenet Aki ja Minna nimesivät Wilson Kirwa 2.0:ksi? Entä mitä kuulu Väyrysen Paavolle? Aamun aikana kuultiin myös paljon odotettu ja toivottu Kuukan mitaliveikkaus.
Uskaltaako ulos lähteä vai ei? Pitäisikö Akin ottaa toinen koira vai ei? Muun muassa näitä suuria kysymyksiä Aki ja Minna pohtivat tiistaiaamuna. Entä mitä mieltä kuuntelijat olivat vihapuheesta ja siihen puuttumisesta?
Toimittajat Susanna Reinboth ja Minna Passi ovat yhteisvoimin kirjoittaneet kirjan Keisari Aarnio. Kirja kertoo Helsingin huumepoliisin entisen päällikön Jari Aarnion tarinaa. Pelottiko naisia julkaista kirja? Voiko Poliisiin luottaa? Kuuntele Susanna Reinbothin vierailu Radio Novan Aamussa.
Uuteen viikkoon lähdettiin liukastellen. Kenelle oli sattunut niin sanotut ”Soinit”? Saako Trumpista ja televisiosta puhua? Entä kuinka Pepe klaarasi?
Perjantaina meni heti aamusta kieli solmuun. Mikä kumma Akia jännitti koko aamun ajan? Kumpi on romanttisempi paikka, Lahti vai Nurmijärvi? Miten Juha Mieto ja Tauski saatiin sotkettua aamun hetkiin?
Herkän balladin julkaisseet räppärit kertovat, että kappaleessa ajetaan takaa tiettyä mielentilaa.
Torstaiaamu alkoi seikkailunhaluisesti. Vai alkoiko sittenkään? Penkkaripäivän kunniaksi muisteltiin abimuistoja ja otettiin yhteyttä tämän vuoden abiturientteihin. Kuka mourusi aamun pikkutunteina nurkassa? Ketkä ja minkä maalaiset tai itseasiassa maalaisen näköiset sopisivat Tuntemattoman Sotilaan rooleihin?
Keskiviikkoaamuna Aki ja Minna halusivat piristää erilaisilla yllätyksillä lapsiperheiden arkea. Oliko Minnalla kuitenkin jäänyt kotiläksyt tekemättä? Ketä saa syyttää kaljuudesta? Aamun aikana kelattiin aikaa taaksepäin ja palattiin Lahden mäkimonttuun.
Ystävänpäivä alkoi yllätyslahjalla. Voiko hyväksi ystäväksi oppia? Mitä tapahtuisi, jos ihmisillä olisi häntä? Entä mitä kerrottavaa Akilla ja Minnalla oli Harri Kirvesniemestä, Satuhäistä ja Playboysta?
Maanantaiaamuna niputettiin kasaan viikonlopun tärkeimmät tapahtumat. Miten Minna oli selviytynyt ensimmäisestä viikonlopusta koiran kanssa? Mitä Akille tapahtui metsässä? Mikä ihme on Rimis ja miksi kaikki puhuvat siitä? Entä minkälainen viikko lähtee käyntiin, kun on seikkailut unissaan Pate Mustajärven kanssa?
Perjantaihin lähdettiin ponnistaen ja mietittiin pääseekö telemarkilla alas. Minkälaisia muistoja Akilla ja Minnalla oli 80-luvun limuista ja hampurilaisista? Juodaanko raamatussa viskiä? Mitä Akille ja Minnalle tapahtui Lahden Eiffel-torneilla? Entä minkälaisia tunteita Dingon paluu herätti ja kelpaisiko Aki heidän manageriksi?
Lahti2017 MM-juhlakisat järjestetään 22.2.-5.3. Kisat ovat lähellä Radio Novan Aamun Minna Kuukan sydäntä. Onhan hän sentään Lahdesta kotoisin. Minna vei juontoparinsa Aki Linnanahteen tunnelmoimaan kisamiljöötä. Mitä tapahtui, kun kaksikko vieraili Lahden kuuluisalla maamerkillä - radiomastoilla?