Jorma Sairasen muistelmateos Daddy Cool on sisältänyt paljastuksia suomalaisen tv:n kulisseista.
Torstaiaamuna oltiin huolissaan eläimistä ja taiteen monista muodoista. Saako naiselta kysyä ikää? Mitä vaikeasti tavoiteltavalle Bob Dylanille kuuluu? Entä kuinka pahasti Akilla oli tällä kertaa mennyt ”mieskuuntelu” päälle?
Kokki Kari ”Kape” Aihinen tunnetaan television kokkiohjelmista ja ravintoloitsijana. MTV3:sella alkaa uusi Illallinen äidille -ohjelma, jossa julkkismiehet kokkaavat äideillensä Karin opastuksella. Millainen ohjelma on luvassa? Entä kuka määrää Aihisen keittiössä?
Keskiviikkoaamuna Minna sukelsi imitaation maailmaan. Aki aiheutti kummastusta hankittuaan juoksuvyön. Kuinka pitkiä ovat kuninkaalliset ja kiinnostaako se ketään? Entä pitääkö lahtelaisista olla huolissaan?
Aki ja Minna olivat tiistaina huolissaan kollegastaan. Kuka vannoi eri mittareiden lukemiin? Mikä kumma kohisi Emmedale -sarjan kulisseissa? Miksi Porista povattiin Suomen omaa New Yorkia?
Radio Novassa kuullaan joka maanantaiaamu Vappu Pimiän raportti edellisen illan Tanssi Tähtien Kanssa -tunnelmista. Vappu haastatteli tällä kertaa ohjelman tuomaria Jorma Uotista. Yllättikö kilpailun kova taso Jorman? Entä kuinka usein Jorma itse tanssii?
Uuden viikon startiksi pohdittiin muun muassa epärehellisiä navigaattoreita. Oliko kesäaikaan siirtyminen pistänyt Akin ja Minna päät aivan sekaisin? Kuka keksi pyörivät ovat ja miksi? Entä minkälaisia vaihtoehtoja Aki, Minna ja kuuntelijat keksivät vaalitarjoiltavaksi?
Formulakausi on avattu Australiassa. Radio Novan Aamu otti yhteyttä paikan päälle MTV:n formulatoimittaja Mervi Kallioon. Mitä suomalaiset voivat odottaa tulevalta formulakaudelta?
Perjantaiaamu alkoi jännitttävissä tunnelmissa, kun Aki oli unohtanut silmälasinsa kotiin. Onneksi hänellä oli ”varasuunnitelma”. Minna haaveili hyppäämisestä ajassa taaksepäin. Minkälaisen draaman sai tällä kertaa aikaan manageri Linnanahde ja artisti Kuukka?
Aki palasi lomalta ja häntä odotti pieni yllätys. Minna puolestaan ei ollut meinannut saada unta jännittäessään tuliaisia. Mitä Aki oli keksinyt tiiminsä varalle? Mistä kummasta jääkiekkopiireissä kohistiin? Entä mikä Kauniiden ja Rohkeiden menestyksen taustalla?
Keskiviikkoaamuna peruttiin avaruusviikko ja pohdittiin ”parasta ennen”-merkintöjä. Paavo Pesusieni sai Minnan silmäkulman nykimään. Eikä hän ollut yksin inhonsa kanssa.
Tiistaina 21.3. 9-vuotias Matias oli matkalla koulusta kotiin, kun hän joutui yliajetuksi suojatiellä. Matiaksen äiti soitti Radio Novan Aamuun kiittääkseen ihmisiä välittämisestä.
Laatikon Salaisuutta oli jännitetty jo marraskuusta asti. Arttu ja Minna arvuuttelivat Salaisuutta reuntouneena ja kuinkas sitten kävikään.
Tiistaina pohdittiin kotipassiivia ja runoiltiin. Minkälaiset Tabermannit Minnasta ja Artusta kuoriutui? Kompastuiko Minna aina vaikean tiistain eteen?
Radio Nova nousi Suomen kuunnelluimmaksi kaupalliseksi radiokanavaksi. Aamujuontaja Minna Kuukka kertoo, mitä kanavan kulisseissa on tapahtunut.
Uuden viikon starttipäivänä juhlittiin Akin päivää. Kuinka Artulla oli sujunut muotinäytöksessä? Onko murteella tai iällä merkitystä? Entä mitä tapahtuu kun Suomi siirtyy avaruusaikaan?