Maanantaiaamussa Aki laittoi puita uuniin ja Minna bongaili äimänkäkenä viinisieppoa. Eikö U2:n Bono tai räppikukot ole enää mitään? Kuka on Taylor Swift ja miksi hänellä on niin suuri seuraajamäärä sosiaalisessa mediassa? Myös viime perjantaina aloitettu keskustelu naiskarttureista jatkui vielä tänään. Ja kuinkas sitten kävikään...
Kiroaminen, manaaminen ja ammattivitsit. Niistä oli Radio Novan Aamun perjantai tehty. Mihin ihmiskokeeseen Aki oli edellisenä päivänä joutunut? Entä minkälaisen kartanlukijan Minnasta saisi?
Radio Novan kuuntelijoiden oli mahdollista kertoa omia lomakokemuksia ja matkavinkkejä nettisivujen Kilpailut-osiossa. Kaksi kyselyyn vastannutta palkittiin TUI:n tarjoamalla lomamatkalla. Kuuntele Radio Novan Aamun yllätyspuhelut voittajille.
Torstaiaamu oli täynnä syviä pohdintoja ja vertauskuvia. Onko elämä yhtä luopumista tai juoksupyörän juoksemista? Entä mikä oli totuus Akin antaman tuliaisen ja Minnan mystisen postikortin takana?
Keskiviikkoaamuna vedettiin ilmaa syvällä hengityksellä sisään. Suomen suurin lastenohjelma vietti syntymäpäiviään. Syntymäpäiväjuhliin kuului muistelua, yhteislaulua sekä yhden koko kansan tunteman yllätysvieraankin.
Radio Novan Aamu tuntui kokevan tiistaina extreme makeoverin. Oliko se ammattilaisen vai amatöörin suunnittelema? Miltä kuulostavat Akin ja Minnan lonkalta heittämät runot? Kuinka Aamun kaksikolla oli sujunut edellisenä iltana taidenäyttelyssä? Aamu huipentui Helsingin sydämessä, kun Minna kajautti ilmoille useamman maakuntalaulun Jukka Orman säestäessä.
Radio Novan Minna Kuukka laulaa maakuntalauluja tiistaina helsinkiläisille työmatkailijoille ja muille ohikulkijoille.
Me Säätiön tavoitteena on vähentää lasten, nuorten ja perheiden syrjäytymistä ja eriarvoistumista Suomessa. Tavoitteena on, että 2050 Suomessa ei ole yhtään syrjäytynyttä nuorta.
Suosikkijuontajan lomamatka muuttui painajaiseksi, kun tulvat toivat asuntoihin käärmeitä ja kun kotimatka tyssäsi Hong Kongiin.
Viikko oli vasta lähtökuopissa ja Aki luuli jo tulleensa hulluksi. Mitkä kaupungin nimet sopivat sukunimiksi ja kenelle? Kuinka Akilla ja Minnalla oli sujunut viikonloppuna pulkkamäessä? Entä oliko kaikki valmistelut hoidettu ja treenit treenattu maakuntalauluspektaakkelia varten?
Torstaina oli mäkihyppy mielessä, mutta eikös se ole aina? Kuuntelijat olivat huolissaan Minnan mummokärryn aiheuttamasta villityksestä. Mikä sai Akin pettymään syvästi? Mikä sai Minnan hyppäämään lentoemännän korkokenkiin?
Keskiviikkoaamuna laulatti ja nauratti. Pitäisikö Minnan perustaa kalojen kasvattamo? Millä valuutalla euro voitaisiin korvata? Miksi Japanissa tehdään niin kummallisia tv-ohjelmia?
Pakkaset lähestyivät Suomea ja kylmälle säälle yritettiin keksiä sopivia adjektiiveja. Pakkasesta siirryttiin lämpimämpiin tunnelmiin, kun Aki ja Minna alkoivat rakkauden lähettiläiksi. Miten kapalointi ja käpälöinti sotkeutuivat aamun hetkiin?
Vaikka uuteen vuoteen lähdettiin positiivisin mielin, oltiin maanantaiaamuna hieman huolissaankin. Onko kuningatar Elisabetilla kaikki hyvin? Mitä vastoinkäymisiä Aki koki joulukuusensa kanssa? Miten Minnan katulaulushow’n järjestäminen etenee?
Perjantaiaamuna Radio Novan studioon saapui Keravan Keskuskoulun 1B-luokan lapsikuoro. Inka, Taika, Eemil, Sointu, Emma ja Martta esittivät kolme joululaulua ja jouluversion legendaarisesta Perjantai-laulusta.
Aatonaattona oltiin joulutunnelmissa, tietenkin. Kuinka paljon jouluna oikein saa syödä? Aamun aikana studiossa oli paljon vierailevia tähtiä. Yksi heistä oli joulupukki. Oltiinko Radio Novassa oltu kilttejä vai tuhmia? Miltä kuulostaa Minnan joulusinkku?