Maki Kolehmainen tyrmää Temosen väitteet Robinista: Esitä todisteet tai oikeuteen?

10.04.2013 08:56 -

Ohjaaja-tuottaja Tuukka Temonen epäili teinipoppari Robinin hurjien YouTube-lukujen olevan osittain ostettuja blogissaan. Robinin levy-yhtiö Universal Music kiistää väitteet. Enbuske & Linnanahde Crew jatkoi asian käsittelyä.

Puhelimen päähän saatiin Aikakone-yhtyeestä tuttu, tuottaja-säveltäjä Maki Kolehmainen, joka vastaa pitkälti myös Robinin kappaleista.

Otteita Tuukka Temosen kirjoituksesta:

Jos on mahdollista saada täysin tuntemattomalle artistille kahdessa yössä miljoona yleisö, niin miten se tehdään? Millä saa verkkoyhteisön huomion noin totaalisesti?

Se on selvä, että nyt Robin on suosittu ja hän on erittäin lahjakas. Mitään suomalaista artistia ei kukaan kuitenkaan katsota kahdessa yössä miljoonaa kertaa. Tälle olettamukselleni tuli eilen vahvistusta. Sain vihiä, että Robinin menestyksekkään alun avain saattoikin olla osoite, joka päättyy .ru maatunnukseen. Kyse ei siis ehkä ollutkaan miljoonasta naapurin Ellasta tai Annasta, vaan mahdollisesti yhdestä ”Sergeistä”.
(Tuukka Temonen)

Maki Kolehmainen huomauttaa haastattelussa, ettei vastaa millään lailla Robin urasta. Hän on säveltäja-tuottaja, joka tekee kappaleita artisteille. Levy-yhtiö hoitaa muun. Tuukka Temosen kirjoitukset Kolehmainen kuitenkin tyrmää täysin.

- Tämä ei ole totta. Vannon ja voisin sanoa, että joka sellaista syytöstä esittää, niin tuokoon todistusaineiston. Sitten mennään oikeuteen kunnianloukkauksesta. Paskapuhetta, Maki tuhahtaa.

- Kirjoitukset ovat tuulesta temmattuja. Tuukan kannattaisi tutustua, kuinka nykynuoret käyttää nettiä ja muun muassa Youtubea. Ehkä hänkin ajattelisi eritavalla, Maki miettii.

Kuuntele koko haastattelu:



Lue Tuukka Temosen kirjoitus täältä



(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat