Nickelback-tähdet ihmettelevät suomalaista saunakulttuuria!

16.09.2012 17:59 -

Tänään Helsingin Hartwall Areenalla loppuunmyydyn keikan heittävän Nickelback-yhtyeen laulaja Chad Kroeger ja kitaristi Ryan Peake kertoivat Radio Novalle olevansa enemmän kuin innoissaan ensimmäisestä Suomen-keikastaan. Samalla miehet ihmettelivät suomalaista saunakulttuuria.

Nickelback on yksi tämän hetken suurimpia rock-bändejä ja yhtyeen Suomen-keikka on odotettu tapaus. Muusikot kertoivat olevansa todella otettuja suomalaisten innosta nähdä yhtye.

-  Tämän illan keikka tulee olemaan mielenkiintoinen. Tämä on yksi niistä harvoista paikoista, joissa emme ole ennen soittaneet, mutta jossa esiinnymme isolla areenalla - samanlaisella kuin Jenkeissä. Olemme todella imarreltuja.

-  Olemme nähneet täällä paljon paikallisia pubeja ja baareja. Jarkko Ruutu itse asiassa kutsui meidät savusaunaan. Sanoin, että sehän kiva, mutta sillä vaimoni on mukana, niin kysyin saavatko naisetkin tulla. Hän sanoin, ettei se onnistu, sillä nyt on keskiviikko vai oliko se perjantai, Peake nauraa.

Vaan mitäpä muusikot tietävät Suomesta etukäteen?

- Suomalaiset ovat hyviä lätkänpelaajia. Jari Kurri ja Jarkko Ruutu. Täällä on hyvää vodkaa, miehet kertovat.

- Meikäläinen on myös syönyt täällä nyt enemmän poroa kuin koskaan aiemmin elämässäni. Lapseni varmaan itkevät kun kerron heille siitä, Peake nauraa.

Kuuntele Radio Novan musiikkitoimittaja Samuli Väänäsen tekemästä haastattelusta alta:

Kroegerin ja Peakin haastattelun kuulet kokonaisuudessaan Radio Novan taajuudelta  ja netistä tulevan viikon aikana.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat