Radio Nova lennätti naisystävykset Tampereelle kaupungifestareille - Kurkkaa lisää!

14.07.2012 20:00 -

Radio Novan Kansalaiskopteri lennättää koko kesän perheitä, pariskuntia ja ystävyksiä elämyksestä toiseen. Tällä kertaa lennätimme naisnelikon viettämään ikimuistoisen viikonlopun Tampereelle!

Kesän kuudes matka starttasi matkaan 14.6 teemalla: Naisenergialataus!

<cms gallery "Kansalaiskopteri Naisenergialataus" "8" />
REISSUNKUVAUS:

Kukapa ansaitsisi hemmottelua enemmän kuin naiset, jotka usein joutuvat ottamaan vastuuta ja huolehtimaan arjesta? Nyt on se hetki, jolloin nainen on huomion keskipisteenä, parhaiden naisystäviensä ympäröimänä, ikään ja kokoon katsomatta!

Koko naiskauneus lennätetään jo aamutuimaan yhdessä Tampereen Kylpylään, jossa naisia kohdellaan kuin kuningattaria. Mansikoita ja shampanjaa, ihania hoitoja, yhdessäoloa ja naurua. Lapinniemen Laiturilla syödään ikimuistoinen lounas.

Kauniina ja rentoutuneena on mukava viettää kesäinen lauantai-ilta Tammerfestissä, kuunnella Suomen eturivin muusikoita yhdessä naisystävien kesken. Ratinanniemen lavalle nousevat muun muassa Chisu ja Erin, Lauri Tähkä ja Eppu Normaali.

Mukana reissussa ovat ystävykset Silja, Eija, Mia ja Heli. Kaivattu yhteisviikonloppu on täynnä elämyksiä, mistä pidetyin oli kopterikyyti!

Tästä kaikki lähti käyntiin! Kuuntele nelikon tunnelmat juuri ennen kopterimatkaa!



Shoppailua ja illallinen Tampereella!



Chisun keikka ja fiilistelyä Tammerfestillä



Millainen koko viikonloppu oli! Kuuntele kaikki huikeasta reissusta:

ILMOITTAUDU SINÄKIN MUKAAN! VIELÄ ON MATKJA JÄLJELLÄ!

Kopteriviikot

Iloisia lintuja Angry Birds -puistossa Koskenlaskua ja kalavalheita Kuusamossa! Juhannus on kaunis kuin morsian! Golf-maraton Katinkullassa Parisuhdeterapiaa Saimaalla Naisenergialataus Perhejuhla TULOSSA! Sokkotreffit Kuusamossa TULOSSA! Kuulijan ehdotus TULOSSA!

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat