Tuomas Kauhanen kuvasi uuden videonsa vastaanottokeskuksessa

18.11.2015 16:05 -

Räppäri julkaisi tänään musiikkivideon uuteen singleensä Rakkauslaulu (feat. Sharon). Video on kuvattu Laitilan vastaanottokeskuksessa.

– Mietimme ohjaajan kanssa pitkään, että millainen video sopisi biisiin ja mikä viesti videolla halutaan välittää. Nyt kun pakolaiskeskustelu on ollut tapetilla ja tuntuu, että ihmisillä on myös paljon aiheettomia ja ennakkoluuloihin perustuvia pelkoja, syntyi ajatus videon kuvaamisesta vastaanottokeskuksessa. Halusimme näyttää ettemme oikeastaan ole ihmisinä mitenkään erilaisia, artisti kertoo.

– SPR päästi meidät kuvaamaan Laitilan vastaanottokeskukseen ja kysyi asukkailtaan ketkä haluaisivat osallistua videoon. Lähes jokainen asukas halusi tavalla tai toisella tulla mukaan. Paikan päällä kysyimme turvapaikanhakijoilta, mistä he haaveilevat ja kirjoitimme vastauksen suomeksi liitutaululle. Oli liikuttavaa kuunnella ihmisten tarinoita siitä, miksi he olivat lähteneet kotimaastaan ja päätyneet Suomeen.

Kappale on miehen Hulluja päiviä ja rakkauslauluja -EP:llä.

Videon on ohjannut beatboxartisti Rudi Rok. Porvoossa kasvanut ja Helsingissä asuva Tuomas Kauhanen on tullut tutuksi useista radio- ja Spotify-listojen kärkeen nousseista hiteistään sekä energisistä keikoistaan. Kauhasen aiempia menestyssinglejä ovat muun muassa platinaa myynyt Enkeli, kultarajan ylittänyt Pummilla Tallinnaan sekä Miksi naiset rakastuu renttuihin?, jolla räppäävät myös Cheek ja Elastinen.

(Nova)

Kilpailut

Uusimmat