Vapun Valtakunta Vappu Pimiä

Vapun Valtakunta

Katse kohti viikonloppua ja viikonlopun herkkuja käännetään Vapun valtakunnassa juuri ajoissa perjantaina. Vappu Pimiän keskipäivässä on mukana julkkisvieraita, hyvää ruokaa ja aiheita, joista päivän aikana puhutaan niin lounaspöydässä kuin kahvitunnillakin.

Vapun Valtakunta klo 10 - 14 perjantaisin.

Vappu Pimiä

Vappu Pimiä on jo käsite suomalaisessa mediassa ja viihteessä. Lukuisat tv- ja radio-ohjelmat ovat pysyneet neidon ohjaksissa vuosien ajan. Vapun Valtakunta-ohjelmaa on saatu Novassa kuulla jo 4 vuoden ajan. Ohjelma on tekijänsä näköinen: siviilissäkin keittotaitoinen nainen tuo salaiset reseptinsä eetteriin, ja sitä toista, vähintään yhtä tärkeätä nälkäänsä kynttiläillallisia pimiässä nauttiva nainen harjoittaa Rakkaustarina-osiossaan. Liikunta, lifestyle ja elämän eri osa-alueiden kummallisuudet ovat toki myös perjantain perustavaraa. Kuulija on Vapun paras kaveri, joka kulkee tiivisti mukana showssa. Vappu on lievästi sanottuna iloinen ihminen, joka on myös herkkä herkistymään, kyyneleiltä ei vältytä. Vappuun on erittäin helppo tutustua, jos juoksee lujaa - Vappu ei nimittäin tingi aamuisista juoksulenkeistään.

Rakkaustarina – kerro omasi Vapulle

Onko sinulla rakkaustarina, jonka haluat jakaa? Kerro omasi Vapulle, ja toivo tarinaan liittyvää kappaletta. Vapun valtakunta soittaa toiveita perjantaisin!

Muistatko ensirakkautesi? Koskettiko alttarille astuminen? Kaihoatko menetetyn lemmen perään? Kirjoita meille rakkaustarinasi, ja voit kuunnella sen Vappu Pimiän sulohuulilta lausuttuna Vapun valtakunta -ohjelmassa perjantaisin noin klo 13.30. Jos ujostuttaa, niin ei hätää, voit myös saada tarinasi taajuudelle nimimerkin suojista.

Muista myös liittää tarinaasi mukaan SE BIISI, joka saa hikikarpalot otsallesi, vatsan kiertämään ja kokovartalo-onnentunteen olemukseesi. Vappu jakaa rakkautesi koko kansalle, ja soittaa perään juuri Sinun tai Teidän biisinne, jotta voit taas hetkeksi vaipua rakkaustarinasi tunnelmiin.

Kerro rakkaustarinasi ja siihen liittyvä kappale

Täytä yhteystietosi

* pakollinen kenttä

Kiitos osallistumisestasi!

Vapun reseptit

Intialainen ruoka on ihanaa, mutta suhteellisen työlästä alusta asti tehtäväksi, ainakin arkena. Tein perheelleni nopean intialaisen tikka masala aterian Santa Marian tuotteilla. Olin todella positiivisesti yllättynyt ja tuunasin vähän ruokia omien mieltymysten mukaisesti. Kaikki ruoka hävisi, eli aion turvautua tähän vaihtoehtoon vielä toistekin!
Ateria kuulostaa hienolta, mutta syntyy 20 minuutissa. Teriyakilohi maistuu taatusti koko perheelle.
Nämä kanapitat ovat hyvä arkiruoka tai mukava perjantai-illan ateria. Jokainen saa koota oman pitansa. Voit laittaa tarjolle lisukkeiksi omia suosikkejasi. Jos 4 henkeä syö, kehotan ostamaan 2 pkt pitaleipiä, sen verran iso hitti oli ainakin meidän taloudessa.
Amerikkalaiset pannarit ovat ihana lisä viikonlopun aamiaispöytään. Taikinan voi tehdä jo edellisenä iltana odottamaan tai aamulla ja odottaa vain 20min ennen paistoa. Vaikka et olisi gluteenittomalla ruokavaliolla, nämä maistuvat taatusti!