Yllättävä comeback: Tuomas Enbuske ja Aki Linnanahde palaavat radioon!

02.08.2012 12:06 -

TUOMAS ENBUSKE JA AKI LINNANAHDE PALAAVAT RADIOON - Ensimmäistä kertaa yhdessä! Radio Novan uusi aamutiimi aloittaa lähetykset maanantaina 13.8.

Enbuske & Linnanahde Crew on Radio Novan uusi aamutiimi- ja ohjelma, joka herättää suomalaiset aidolla asialla arkiaamuisin klo 6-9.00.

Crewn ydintiimiin kuuluvat  juontaja-toimittajat Tuomas Enbuske, Aki Linnanahde ja Minna Kuukka, jotka lyövät hynttyynsä yhteen ensimmäistä kertaa radiossa.

Tuomas Enbuske on pitkän linjan tv- ja radiotoimittaja, joka on viime vuodet keskittynyt tv-töihin. Enbusken edellisestä radiolähetyksestä on ehtinyt vierähtää jo vuosia.

Aki Linnanahde on moneen kertaan palkittu radiotoimittaja, joka muistetaan mm. Radio Rockin aamulähetyksistä. Viime vuodet hän on toiminut tv-tuottajana niin urheilun kuin viihteenkin parissa.

Miehet ovat uudesta haasteesta innoissaan

- Lopetin työt radiossa vuonna 2009 ja olen sen jälkeen kieltäytynyt kohteliaasti kaikista tarjotuista radiotöistä. Nyt tuntuu taas siltä, että minulla on jotain sanottavaa. Mahdollisuus tehdä oman näköistään show’ta mielenkiintoisten ihmisten kanssa on samaan aikaan sekä kiehtovaa että myös jollain tasolla jännittävää. Arvostan radiota välineenä todella paljon ja luulenpa, että ennen ensimmäistä lähetystä saattaa jäädä yöunet vähiin, Aki Linnanahde tiivistää tuntojaan.

- On ihan s**tanan kiva aloittaa aamun tekeminen. Olen aina ollut amerikkalaistyylisen puheradion ystävä ja olen ikävöinyt radiotyötä.  Aamuradion tekeminen oli suurin haaveeni jo teininä. Pääsin tekemään sitä aikoinaan Kiss FM:lle Henkka Hyppösen ja Jenni Pääskysaaren kanssa. Se oli paras koulu missä olen ikinä ollut. Tein vuosikaudet aamuradiota ja vielä nykyäänkin olen kaivannut niitä aikoja. Aki Linnanahde on hyvä tyyppi. Täysin erilainen kuin minä. Mutta silti ihan fiksu.Odotan aamuja innolla, Tuomas veistelee.

Enbuske & Linnanahde Crew ma-to klo 6 - 9 Radio Novassa

Radio Novan Minna Kuukka herättelee kansan hellästi ja kattaa alkaneen päivän uutis- ja viihdetapahtumat tarjolle omaan persoonalliseen tapaansa. Kuukka - Aamun emo ja järjen ääni valmistelee kuulijoita myös klo 7 alkavaan pyöritykseen jossa Minna pitää ohjat käsissään kun pojat lähtevät luisuun. Kuukan Aikainen maanantaista torstaisin klo 6 – 7, varhaisille linnuille herkullinen mato aamukahvin kyljessä nautittavaksi.

Tuomas Enbuske on yksi tämän hetken seuratuimmista mediahahmoista. Tämä sosiaalisen median kuningas tiimeineen murtaa perinteisten radion aamuohjelmien kaavat. Luvassa on tauotonta vuoropuhelua yleisön kanssa sosiaalisessa mediassa, missäpä muuallakaan kuin Facebookissa ja Twitterissä.

Ohjelman tavaramerkkinä ovat päivän kiinnostavimmat vieraat, järjettömän rento asento ja tekijöiden omaperäiset, persoonalliset näkökulmat.

ENBUSKE & LINNANAHDE CREW on rikasta sisältöä uteliaille nälkäisille aikuisille.

Radio Nova julkaisee syksyn ohjelmiston juontajineen keskiviikkona 8.8. Tervetuloa mukaan Crewhun!

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat