Bruce Springsteen saapuu Suomeen heinäkuun lopussa - Lue lisää konsertista!

15.06.2012 10:00 -

Bruce Springsteen ja hänen E Street Bandinsa nähdään heinäkuussa Suomessa! Amerikkalaisrockin kivijalka esiintyy Olympiastadionilla Helsingissä tiistaina 31. heinäkuuta.

Live-esiintyjänä Bruce Springsteen on vertaansa vailla, sen tietävät fanit myös Suomessa. Hänen keikkansa venyvät usein yli kolmituntisiksi rock-spektaakkeleiksi, joilla fanit saavat kuulla sydämensä kyllyydestä hittejä ja harvinaisuuksia, hauskoja covereita ja yleisön huudatuksia. Edellisen kerran timanttisena esiintyjänä tunnettu ”Pomo” nähtiin Suomessa kesäkuussa 2009, kun mies esiintyi yhtyeineen Tampereen Ratinan stadionilla. Sitä ennen Bruce Springsteen on konsertoinut Suomessa kesällä 2008 ja 2003, jolloin mies nähtiin loppuunmyydyllä Olympiastadionilla peräti kahtena iltana peräkkäin.

Springsteen on ehdottomasti yksi aikamme vaikutusvaltaisimpia lauluntekijöitä. Hänen tunnetuimmat biisinsä, kuten ”Born In The U.S.A.”, “Born To Run”, “Hungry Heart”, “Dancing In The Dark”, ”Streets Of Philadelphia” ja “The Rising”, ovat oikeastaan rockin kulmakiviä, jotka kaikki tunnistavat. Springsteen on saanut useita palkintoja musiikistaan, esimerkiksi 20 Grammya, kaksi Golden Globea ja Oscarin. Albumeja Springsteen on myynyt maailmanlaajuisesti yli 120 miljoonaa.



LUE MYÖS:

Suomeen saapuva Bruce Springsteen konsertoi kaatosateessa Italiassa - Katso upeat kuvat! - Viihdeuutiset
Yhtye esiintyi 10.6 Artemio Franchin stadionilla Florencessa. Sää ei hellinyt tällä kertaa konserttiyleisöä, vaan taivas kirjaimellisesti repesi kesken kaiken. Bruce & The E Street...

KONSERTTI:

Bruce Springsteen and The E Street Band
Ti 31.7.2012 Helsinki, Olympiastadion
Portit auki klo 17.00

LIPUT:

79 / 69 euroa + mahd. toimituskulut Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi sekä Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,69 euroa/min+pvm) sekä netistä www.tiketti.fi

Ostorajoitus: max. 8 lippua / ostaja

Kesän kovimmat megatähdet pian Suomessa: Bruce Springsteen ja Madonna!

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat