Kuva: Nelonen

Suomen täydelliset naiset -tähdet julkistettiin - katso ketkä päästävät kamerat elämäänsä

21.11.2023 09:30 - Reija Saarinen

Sarjan alkuperäistä versiota on esitetty Yhdysvalloissa vuodesta 2006 saakka.

Jo ikoniseksi muodostuneesta tosi-tv-formaatti The Real Housewivesista saadaan vihdoin kauan odotettu kotimainen versio, kertoo Nelonen tiedotteessaan. Sarjassa seurataan viiden uranaisen tapahtumarikasta elämää. Tiedotteen mukaan luvassa on vauhdikkaita tilanteita sekä väärinkäsityksiä.

Kyseinen formaatti perustuu ikoniseen The real housewives -sarjaan, jota on esitetty Yhdysvalloissa vuodesta 2006 saakka. Yhdysvalloissa ohjelmasta on tehty 11 versiota, kansainvälisiä versioita on jo yli 20. The Real Housewives -formaatin suomalaisversio alkaa Nelosella ja Ruudussa helmikuussa.

Suomen täydellisiin naisiin pääset tutustumaan alta. 

(kuva: Nelonen)

Anitra Ahtola, 50+

Energinen ja päämäärätietoinen Anitra nousi julkisuuteen vuonna 1996 Miss Suomi -kilpailun ensimmäisenä perintöprinsessana. Muutamaa vuotta myöhemmin hän perusti oman tanssikoulunsa, DCA:n. Anitralle perhe on kaikki kaikessa, ja hänellä on yhteensä 6 lasta: kolme omaa ja kolme bonuslasta, jotka ovat tulleet hänen elämäänsä entisten kumppanien kautta.

Anitra asuu nuorimman lapsensa ja perheen jackrussellinterrierin kanssa Espoossa.

(kuva: Nelonen)

Satu Väkiparta, 50+

Räiskyvän punatukkainen Satu on synnynnäinen organisoija, joka rakastaa järjestää toimintaa ja tapahtumia läheisilleen sekä kotikaupunginosansa, Helsingin Kulosaaren asukkaille.

Satu on suomalaisen luksuksen asiantuntija, ja hän on järjestänyt aiheesta myös koulutuksia sekä kirjoittanut kirjan. Satu on ollut 8 vuotta vihreiden kaupunginvaltuutettuna, ja vihreät arvot ovatkin Sadulle erityisen tärkeitä.

Satu uskaltaa puhua suoraan, eikä hän pelkää pientä draamaa. Sanomista tulee helposti esimerkiksi siitä, jos joku ei kunnioita hänen asettamiaan sääntöjä tai aikatauluja.

Sadulla on miehensä kanssa neljä lasta, joista nuorin asuu vielä kotona. Perheeseen kuuluu myös kaksi chihuahuaa, jotka seuraavat Sadun mukana kaikkialle. Sadun perheellä on rakas kakkoskoti Ranskan Rivieralla, tunnelmallisessa Mentonin kaupungissa. 

(kuva: Nelonen)

Mia Ehrnrooth, 36

Mia on päämäärätietoinen tahtonainen, jolla on monta titteliä: äiti, vaimo, malli, näyttelijä, somevaikuttaja ja yrittäjä.

Mian elämän peruspilareita ovat perhe, liikunta ja terveys, ura sekä ystävät. Energisenä ideapankkina Mia organisoi naisverkostonsa kanssa erilaisia tapahtumia, kuten vaalien aikaan tentin naispoliitikkoehdokkaille tai hauskanpitoa varten hiihtokoulun olympiakultamitalisti Sami Jauhojärven opastuksella.

Seminaarit ja mallintyöt vievät Miaa usein tapahtumiin ja kuvauksiin ympäri maailmaa. Mia on naimisissa, ja hänellä on yrittäjämiehensä kanssa kaksi alle kouluikäistä lasta. 

(kuva: Nelonen)

Marjo Toskala, 44

Marjo on pippurinen ilopilleri, jonka persoonassa yhdistyvät piinkova yrittäjä ja vallaton luonnonlapsi. Entisessä elämässään hän vietti useita vuosia Pohjois-Amerikassa yhdessä ammattiurheilijana toimivan puolisonsa kanssa, mutta alkoi toteuttaa omia unelmiaan täysillä vasta erottuaan ja palattuaan Suomeen.

Nykyisin Marjo johtaa menestynyttä sisustusalan yritystä, joka on erikoistunut myytävien kotien kalustukseen ja stailaukseen. 

Marjo on sinkku, ja vaikka hän nauttii elämästään täysillä juuri näin, ei hän sulje pois parisuhteen mahdollisuutta. Marjo pitää hyvästä ruoasta ja laadukkaista juomista. Hän rakastaa myös nopeita autoja, ja niiden lailla hän itsekin kiihtyy nollasta sataan muutamassa sekunnissa.

(kuva: Nelonen)

Linda Jakobsson, 34

Tehokas ja aikaansaava Linda on niitä naisia, joiden päivässä tuntuu olevan enemmän tunteja kuin muilla. Hän luovii läpi ruuhkavuosien kahden alle kouluikäisen lapsen äitinä, rakentaa samalla huippu-uraa kovalla ja kilpaillulla pelialalla ja on näkyvä persoona myös somessa.

Linda työskenteli aiemmin luovana suunnittelijana erinäisissä mainos- ja bränditoimistoissa, joissa hänet palkittiin useaan otteeseen. Nuorimman lapsensa syntymän jälkeen Linda päätti tehdä uuden aluevaltauksen ja aloitti työt maineikkaassa kotimaisessa pelialan yrityksessä.

Linda asuu perheensä kanssa Espoon Westendissä. 

Lue myös: Kathy Hiltonia ei nähdä Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjan 13. kaudella

Lue myös: Salt Lake Cityn täydelliset naiset -sarjasta tuttu Jen Shah tunnusti syyllistyneensä puhelinmyyntihuijaukseen

Kilpailut

Uusimmat