Kuva: MTV

He ovat Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudet avioparit

10.10.2023 18:15 - Sanni Seppä

Ohjelma starttaa tänään 10. lokakuuta MTV:llä.

Artikkeli sisältää juonipaljastuksia.

Suosittu Ensitreffit alttarilla -ohjelma alkaa tänään MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Kymmenennellä tuotantokaudella tutustutaan kuuteen elinikäistä kumppania etsivään henkilöön eli kolmeen häitään viettävään pariskuntaan.

Ohjelman ensimmäisessä jaksossa selviää, ketkä ohjelman osallistujista muodostavat lopulta avioparit. Tässä he ovat:

Avioliiton satamaan yhdessä astelevat politiikan toimittaja Matti, 37, ja rakennusalalla projekti-insinöörinä työskentelevä Pauliina, 28. He molemmat haaveilevat perheestä.

- Oikeastaan tärkeintä hyvässä parisuhteessa on se, että molemmat saa olla just sellaisia kuin on, Matti pohtii ensimmäisessä jaksossa.

- Kyllä mä haluan tulla isäksi ja löytää sen elämäni rakkauden, hän jatkaa.

(kuva: MTV / MTV)

Musiikkikasvatusta opiskeleva Aleksi, 26, ja ison yrityksen maksuliikenteen tehtävissä työskentelevä Riia, 30, menevät ohjelmassa yhdessä naimisiin. Molemmat toivovat uudelta suhteelta avoimuutta ja puhumisen taitoa.

- Ehkä ihan arkisissa asioissa toivoo, että siinä olisi joku, jonka kanssa jakaa niitä. Sekä niitä hyviä kuin huonojakin hetkiä, Riia miettii.

(kuva: MTV / MTV)

Urheilukaupassa visualistina työskentelevä Julia, 28, ja ensihoitajaksi opiskeleva Waltteri, 28, astelevat yhdessä alttarille. Molemmat ovat hakeneet ohjelmaan jo aiemminkin. Molempien elämästä löytyisi siis tilaa elämänkumppanille.

- Toivoisin [rinnalleni] sellaista ihanaa, hyvää ihmistä, joka olisi avarakatseinen, positiivinen ja optimistinen, Waltteri kertoo jaksossa.

- Olen tehnyt yksin tosi paljon siistejä juttuja ja olisi ihan älyttömän hienoa, jos olisi joku, jonka kanssa luoda uusia unelmia, lähteä niitä kohti ja jakaa ne.

(kuva: MTV / MTV)

Lue myös: Tässä ovat uudet Ensitreffit alttarilla -ohjelman osallistujat!

Lue myös: Mikko Leppilammen tähdittämä Comeback-elokuva sai onnettomat katsojaluvut ensi-iltaviikonloppunaan

Lue myös: Uutta tietoa The Crown -sarjan viimeisestä tuotantokaudesta: Uusi traileri, julkaisupäivä tiedossa

Kilpailut

Uusimmat