Kuva: AOP/Timo Korhonen

Legendaarinen Pelle Hermanni palaa valkokankaalle - pääroolissa Vesa Vierikko

29.08.2023 22:15 - Minttu Tikkanen

Elokuva ilmestyy joulun alla.

Monen sukupolven rakastama hahmo Pelle Hermanni palaa uuden elokuvan voimin valkokankaille.

Vanha lastensatuhahmo siirtyi nykypäivään jo vuoden 2022 elokuvassa Pelle Hermanni, joka saa nyt jatkokseen Pelle Hermanni ja hypnotisoija -elokuvan. Pelle Hermanni ja hypnotisoija on koko perheen elokuva, jossa ollaan kovaa vauhtia järjestämässä Pelle Hermannille syntymäpäiväjuhlia, kun sirkuksessa alkaakin tapahtua kummia. 

Tuleva elokuva saa ensi-iltansa aivan joulun alla, 22. joulukuuta 2023. Rooleissa tullaan näkemään edeltävästä elokuvasta tuttuja kasvoja kuten nimikkoroolissa Vesa Vierikko, ja hänen rinnallaan muun muassa Martti SuosaloIina KuustonenHannu-Pekka Björkman ja Minttu Mustakallio.

Samoin kuin vuoden 2022 elokuvan, on tulevankin ohjannut Timo Koivusalo. Hän kuvailee lehdistötiedotteessa produktion olleen jälleen antoisa.

"Oli todella ilo päästä taas Pelle Hermannin pariin ja sukeltaa sirkuksen taianomaiseen maailmaan tuon huippunäyttelijöistä muodostuvan porukan kanssa. Heidän työskentelystään paistoi vilpitön ja aito tekemisen riemu, kun he eläytyivät tuttuihin rooleihinsa. Hykerryttävä hyväntuulisuus hehkuu myös valkokankaalta", Koivusalo kommentoi.

Lue myös: Kotimainen uutuuselokuva kertoo tragikoomisesta perhejoulusta - elokuva julkaistaan loppuvuodesta

Lue myös: Luottomies-komediasarjasta tehdään elokuva: "Unelmien täyttymys"

Lue myös: Saako suosittu Barbie-elokuva jatkoa?

Kilpailut

Uusimmat