Kuva: AOP

Bradley Cooperin päihdeongelmainen menneisyys auttoi suosikkiroolissa

25.08.2023 20:15 - Lauri Kujanpää

Cooper on ollut raittiina nyt 19 vuotta.

Bradley Cooper tähditti yhdessä Lady Gagan kanssa kehuttua ja menestynyttä A Star Is Born -elokuvaa.

Elokuvassa Cooper esittää päiheongelmaista menestynyttä muusikkoa, joka rakastuu Gagan esittämään laulajaan, josta myös tulee elokuvan aikana hyvin suosittu artisti. 

Cooper sanoo Running Wild with Bear Grylls: The Challenge -ohjelman haastattelussa, että hän on ollut nyt 19 vuotta raittiina. Sitä ennen päihteitä kului paljon.

- Olen onnekas. 29-vuotiaana raitistuin ja olen nyt ollut raitis 19 vuotta, Cooper kertoo ja jatkaa, että koska hän on itse kamppaillut päihteiden kanssa, hänen oli helppo samaistua A Star is Born -rooliinsa.

- Se teki siitä helpompaa. Onneksi olen elämässäni sen verran hyvässä paikassa, että uskalsin todellakin antaa roolille kaikkeni. Toivon, että urani jatkuu vielä pitkään ja saan hienoja rooleja. 

Lady Gaga ja Bradley Cooper A Star is Born -elokuvassa. (kuva: All over Press)

Vuoden 2019 alussa maailmalla levisi huhu, että Lady Gaga ja Bradley Cooper olisivat rakastuneita toisiinsa, sillä heidän herkkä Oscar-esityksensä oli täynnä tunnetta ja romantiikkaa. Kaksikko esitti gaalassa kappaleen Shallow, joka kuultiin alun perin  A Star Is Born -elokuvassa.

The Hollywood Reporter -julkaisun haastattelussa Cooper kommentoi muutaman vuoden takaisia huhuja ja vahvistaa, että kaksikolla ei ollut suhdetta, vaan he vain onnistuivat näyttelemään hyvin Oscar-esityksessä. Voit lukea lisää täältä. 

Lue myös: Vieläkö muistat Lady Gagan ja Bradley Cooperin suhdehuhut? Cooper kommentoi kohuesitystä

Lue myös: Ovatko Bradley Cooper ja Irina Shayk palanneet yhteen? "He haluavat laajentaa perhettään"

Lue myös: Lady Gaga kommentoi romanssihuhuja Bradley Cooperiin - "Some on netin vessanpönttö"

Lähde: Deadline

Kilpailut

Uusimmat