Kuva: MTV

Tässä ovat uudet Love Island Suomi -sinkut - mukana TikTok-tähtiä ja wellnessmalli-voittaja

02.06.2023 15:40 - Sanni Seppä

Ohjelman neljäs tuotantokausi starttaa 5. kesäkuuta.

Veronica Verhon juontama Love Island Suomi -ohjelman neljäs tuotantokausi alkaa maanantaina 5. kesäkuuta MTV3-kanavalla. 

Espanjan luksusvillaan saapuu 10 sinkkua, joista jokainen etsii itselleen kumppania. Kauden edetessä villalle saapuu myös uusia sinkkuja ja nähtäväksi jää, ketkä löytävät toisistaan elämänsä rakkauden.

Tässä ovat 10 sinkkua, jotka aloittavat maanantaina Love Islandilla:

Joonas, 28, Tampere

Opiskeluiden ohessa myyntitöitä ja portsarin hommia tekevä Joonas on valmis avaamaan sydämensä Love Islandilla. 28-vuotias Joonas harrastaa kamppailulajeja ja punttisalilla käyntiä ja hän etsiikin rinnalleen tummalla tukalla varustettua urheilullista ja kilttiä naista. Rakkaus tarkoittaa Joonakselle pyyteetöntä välittämistä ja yhteisen tulevaisuuden rakentamista. Tampereelta kotoisin oleva Joonas kuvailee itseään komeaksi ja mukavaksi. 

(kuva: MTV / Jukka Alasaari)

Tiila, 30, Jyväskylä

Vapaaottelua harrastava Tiila rakastaa urheilullista kehoaan ja toivoo samaa myös tulevalta kumppaniltaan. Määrätietoinen Tiila etsii itselleen kypsää kumppania, joka pystyisi nauramaan itselleen. Myös tavoitteellinen treenaaminen ja urheilullinen kroppa ovat Tiilan mieleen. Tiilan mukaan hänet hurmataan itsevarmuudella, huomaavaisuudella ja sillä, ettei ole liian herkkä.

(kuva: MTV / Jukka Alasaari)

Samu, 27, Helsinki

Samu, eli kavereiden kesken "Smagedi" tulee tuomaan villaan rentoa energiaa ja positiivisia viboja. Samu etsii itselleen taiteellista kumppania, jonka kanssa voisi uppoutua esimerkiksi musiikin tai muun taiteen tekemiseen. Positiivinen Samu ei koe olleensa koskaan aiemmin rakastunut, mutta hänen on silti helppo puhua tunteistaan ja hän tekeekin kaverinsa kanssa podcastia ihmissuhteista.

(kuva: MTV / Jukka Alasaari)

Mona, 24, Helsinki

24-vuotiaan Monan unelmamies on pitkä, tatuoitu, itsevarma, kiltti ja kohtelias. Liiallinen itsevarmuus on kuitenkin hänestä luotaantyöntävää ja pahimmillaan täydellinen turn off. 

Suhteessa Mona on huomaavainen kumppani, joka tekee mielellään toisen inhokkiaskareet ja laittaa ruokaa, vaikka tunnustautuukin huonoksi kokiksi. Luottamus on Monalle tärkeää ja parhaiksi puolikseen hän mainitsee lojaaliutensa, sekä hyvät kuuntelu- ja keskustelutaitonsa. 

(kuva: MTV / Jukka Alasaari)

Paulus, 27, Vantaa

Haapavedeltä ponnistava Paulus etsii rinnalleen muodokasta ja aktiivista naista, jolla on jalat maassa. 27-vuotias Paulus rakastaa huumoria ja urheilua.

Pauluksen arki-illat kuluvat tenniksen ja jääkiekon parissa, mutta urheilun lisäksi hän nauttii laulamisesta ja huolettomasta meiningistä. Pauluksen unelmatreffit koostuisivat jostain mukavasta aktiviteetistä, kuten esimerkiksi kiipeilystä, minigolfista tai lasersodasta.

(kuva: MTV / Jukka Alasaari)

Josefiina, 23, Helsinki

Vuoden 2020 Wellnessmalli Josefiinan lapsuuden haaveammatti oli äitiys, mutta siitä huolimatta hän ei ole vielä koskaan seurustellut, saati esitellyt kumppaniaan perheelleen. Nyt hän etsii rinnalleen sanavalmista, kunnianhimoista ja hauskaa miestä, joka ei ota elämää liian vakavasti. Myös tummat piirteet ovat hänen mieleensä.

Energisen Josefiinan unelmatreffit sisältäisivät jotain hurjaa toimintaa, jossa hän voisi samalla testata treffikumppaninsa heittäytymiskykyä. 

(kuva: MTV / Jukka Alasaari)

Niko, 25, Kuopio

TikTok-tähti Niko toivoo kumppaniltaan kauniita hiuksia, räväkkyyttä ja pirteyttä. Kauppatieteitä opiskeleva Niko rakastaa löhöilyä, vaikka harrastaakin salilla käyntiä ja urheilua. 

Kumppaniltaan hän toivoo edellä mainittujen seikkojen lisäksi myös huumorintajua, hyviä puhelahjoja ja seikkailullista luonnetta. Myös kesämekot ja flirttailevat silmät ovat Nikon mieleen. 

(kuva: MTV / Jukka Alasaari)

Isabella, 20, Vantaa

Kaksikymppinen Isabella etsii saarelta pitkää kiharatukkaa urheilullisella kropalla ja heittäytyvällä luonteella. Hän mainitsee supervoimakseen naurun, jolla hän hurmaa miehet, ylittää vaikeat esteet ja karkottaa kauhuelokuvien kauhut.

Kumppaniehdokkailta hän toivoo itsevarmuutta ja tavoitteellisuutta elämässä ja hänet voi hurmata heittäytymällä tilanteisiin ja kertomalla hauskoja juttuja. Hyväsydäminen ja tunneälykäs Isabella rakastaa hyvää ruokaa, ja tekee mielellään treffikumppanilleen ihanan aterian. 

(kuva: MTV / Jukka Alasaari)

Ali, 27, Mikkeli

Romantikoksi tunnustautuvalle Alille kukat ja suklaat ovat parisuhteessa arkipäivää. Alin toiveissa olisi vähintään puoli päätä lyhyempi kumppani jolla on hyvä sydän. Hän työskentelee tällä hetkellä vanginvartijana, mutta häneltä löytyy taustaa myös ammattijääkiekkoilijana.

Erikoistaidokseen Ali mainitsee kykynsä sanoa sanat väärinpäin (niäpnirääv) välittömästi sen enempää miettimättä. 

(kuva: MTV / Jukka Alasaari)

Elviira, 24, Tampere

24-vuotias TikTok-tähti Elviiralla on hakusessa tyylitajuinen, avoin ja itsevarma mies. Palkittu tanssija pitää erityisesti skeitti-, street-, taiteilija- ja hipsterityylisistä miehistä ja etenkin pitkät surffitukat ovat hänen heikkoutensa. Myös rehellisyys, urheilullisuus ja heittäytymiskyky ovat tärkeitä Elviiralle. Sen sijaan ylimielisyyttä ja pelimiehen mooveja hän ei siedä.

Unelmatreffeillään Elviira haluaisi tehdä jotain spontaania, kuten esimerkiksi lähteä yöllä uimaan ja hyppimään salaa maauimalaan.

(kuva: MTV / Jukka Alasaari)

Lue myös: Veronica Verho on suuri Love Island -fani ja ohjelman juontaminen on unelmien täyttymys - 'Jos olisin sinkku, voisin osallistua itsekin'

Lue myös: Veronica Verho juontaa Love Island Suomi -ohjelman - nyt myös katsojat voivat vaikuttaa sinkkujen elämään

Kilpailut

Uusimmat