Kuva: AOP

Dwayne Johnson ja Vin Diesel sopivat riitansa - Johnsonilta huima ilmoitus

02.06.2023 19:15 - Lauri Kujanpää

Kaksikko ajautui vuosia sitten riitoihin ja pui erimielisyyksiään myös julkisuudessa.

Juttu sisältää juonipaljastuksia elokuvasta Fast X. 

Dwayne Johnsonin ja Vin Dieselin välit tulehtuivat pahasti Fast & Furious -elokuvasarjan kuvauksissa. Johnson tuli elokuvasarjaan vuonna 2011 ilmestyneessä Fast & Furious 5 -elokuvassa, jonka jälkeen hän oli mukana sarjan kahdeksanteen elokuvaan asti. Kaksikko ajautui riitoihin ja pui erimielisyyksiään myös julkisuudessa. Vielä myöhemmin hän tähditti sarjan spin-off-elokuvaa Hobbs & Shaw, mutta Fast & Furious 9 -elokuvassa hän loisti poissaolollaan. Voit lukea lisää Dieselin ja Johnsonin riidasta täältä. 

Loppuvuodesta 2021 Diesel julkaisi julkisen pyynnön, jossa hän vaati Johnsonia palaamaan F&F-elokuviin.

"Älä jätä sarjaa heitteille, sinulla on hyvin tärkeä rooli näyteltäväksi. Kukaan muu ei voi näytellä Hobbsia. Toivon että tartut tilaisuuteen ja täytät kohtalosi", hän muun muassa kirjoitti. 

Fast X -elokuvassa tapahtuu fanien odottama hetki, kun Johnsonin esittämä Hobbs vilahtaa muutamassa kohtauksessa. Johnson itsekin kommentoi asiaa Twitter-sivullaan.

"Luke Hobbs on palannut Fast & Furious -maailmaan. Teidän reaktionne ovat lyöneet meidät ällikällä. Viime kesänä Vin ja minä jätimme kaiken pahan taaksemme. Me johdamme veljeydellä ja ratkaisemme asioita. Ja pidämme huolta tästä franchisesta, hahmoista ja faneista", Johnson kirjoittaa ja vahvistaa, että hänet nähdään seuraavassa F&F-maailmaan perustuvassa elokuvassa. 

Fanit ovat ottaneet tiedon vastaan riemulla.

"Päivän paras uutinen", eräs hehkuttaa. 

Fast X julkaistiin toukokuussa maailmanlaajuisesti ja se on kerännyt jo satojen miljoonien lipputulot. 

Lue myös: Miksi Vin Diesel ja Dwayne Johnson ajautuivat riitoihin? 'Kyse oli kovasta rakkaudesta'

Lue myös: Vin Diesel vaatii Dwayne Johnsonia palaamaan Fast & Furious -elokuviin - "Täytä kohtalosi"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat