Kuva: AOP

Beyoncén lapsi on kuin ilmetty äitinsä - somessa ihastellaan kaksikon yhdennäköisyyttä

15.05.2023 11:15 - Rebekka Silvennoinen

Beyoncén lapsi Blue Ivy on kuin miniversio äidistään.

Beyoncéa, 41, pidetään yhtenä tämän ajan vaikutusvaltaisimmista artisteista. Artistin vuosia odotettu maailmankiertue on vihdoin alkanut, ja sen avauskonsertti pidettiin Tukholmassa Friends-areenalla 10. toukokuuta. Beyoncé esiintyi Tukholmassa kahden illan verran. Kiertue juhlistaa viime vuoden Renaissance-albumia.

Avauskonsertin yleisöstä löytyi myös kaksi supertähden suurta fania: hänen aviomiehensä Jay Z, 53, ja pariskunnan vanhin tytär Blue Ivy Carter, 11. Kaksikko seurasi silmä tarkkana, kun Beyoncé järjesti faneilleen unohtumattoman illan.

Artistin fani jakoi isä-tytär-kaksikosta Twitteriin videon, jonka tekstiksi hän kirjoitti vapaasti suomennettuna: ”Manageri Ivy oli paikalla varmistamassa, että kaikki sujuu hyvin.”

Blue Ivy on pukeutunut videolla väljään mustaan t-paitaan sekä suurin korvarenkaisiin. Hän on siis kuin ilmetty äitinsä. Video sai fanit vertaamaan Blue Ivyä Beyoncéen ja ihastelemaan kaksikon yhdennäköisyyttä.

Beyoncé ja räppäri Jay Z ovat kolmen lapsen vanhempia. Blue Ivyn lisäksi heillä on kaksoset Rumi ja Sir, jotka täyttävät 6 vuotta ensi kuussa.

Lue myös: Beyoncén maailmankiertue alkoi räjähdysmäisesti - artistin yllä nähtiin huimia asukokonaisuuksia

Lue myös: Beyoncé teki historiaa - kaikkien aikojen eniten Grammy-voittoja

Lue myös: Beyoncé kertoo lähtevänsä maailmankiertueelle - lähin konsertti Tukholmassa

Kilpailut

Uusimmat