Kuva: AOP

Ennakkosuosikki Loreenin euroviisuesitys voi vielä muuttua: "Asioita, joita olen halunnut tehdä"

27.04.2023 10:15 - Minttu Tikkanen

Loreen uskoo puitteiden ja mahdollisuuksien olevan paremmat Liverpoolissa.

Ruotsin euroviisuedustaja Loreen keikkuu edelleen tilastojen kärjessä ja pitää ennakkosuosikin paikkaa. Hänen kehuttu ja kohuttu esityksensä saattaa kuitenkin vielä muuttua viralliselle viisulavalle päästäessä.

Loreen kertoo Expressenille, että nyt on esimerkiksi mahdollisuus kokeilla sellaisiakin asioita, joita vielä karsinnoissa Ruotsin Melodifestivalenissa ei ollut mahdollista tehdä. 

- On joitain asioita, joita olen halunnut tehdä Melodifestivalenissa ja jotka nyt uskoakseni voidaan tehdä. Ne ovat aika mahtavia, Loreen kuvailee.

Hän kuitenkin muistuttaa, että täysin esitystä ei lähdetä muuttamaan. Tunnelma ja pääpiirteet pysynevät samoina.

- Haluan kuitenkin turvata ihmisiä sanomalla, että esityksen narratiivi on samanlainen. Tunnelman on oltava sama. En tule ilmestymään lavalle vaaleanpunaisessa vartalosukassa, Loreen lisää. 

Euroviisut kisataan tänä vuonna Liverpoolissa ja finaali käydään 13. toukokuuta. Sekä Loreen että Suomen edustaja Käärijä ovat tiukasti ennakkosuosikkien joukossa, joten kilpailusta odotetaan kovaa. Loreen on jo kertaalleen voittanut Euroviisut vuonna 2012. 

Lue myös: Viisusuosikit Loreen ja Käärijä kohtasivat, ja ruotsalaistähti oli myyty - kertoo, mitä näki katsoessaan miestä silmiin

Lue myös: Käärijän euroviisushow'sta vihdoin paljastuksia - mielipiteitä jakanut elementti jää esitykseen

Lähde: Expressen

Kilpailut

Uusimmat