Kuva: AOP / AOP

Evan Petersin piti alun perin tähdittää HBO:n suosikkisarjaa - rooli meni lopulta aivan toiselle

25.02.2023 14:15 - Sanni Seppä

The White Lotuksen vastaava tuottaja on paljastanut, että yhden hahmon roolittamisessa tapahtui yllättävä käänne.

HBO Maxin draamakomediasarja The White Lotus on saavuttanut jättimäisen suosion ja valloittanut katsojien sydämet. Sarjassa seurataan erilaisten porukoiden lomareissua White Lotus -luksushotellissa ja jokaisella seesteinen loma kääntyy hiljalleen joksikin aivan muuksi kuin mitä oli ehkä alkuun kuvitellut. Sarjassa on mukana niin pariskuntia, perheitä kuin työkavereitakin. Yhtä sarjan pariskunnista näyttelevät Aubrey Plaza, 38, ja Will Sharpe, 36. Sharpe näyttelee sarjassa kiltin ja hiljattain rikastuneen Ethan Spillerin roolin.  

Fanien yllätykseksi Sharpen ei kuitenkaan pitänyt alkuperäisten suunnitelmien mukaan näytellä kyseisessä roolissa. Sarjan vastaava tuottaja David Bernad on paljastanut, että Dahmer – Hirviö: Jeffrey Dahmerin tarina –sarjasta tutun Evan Petersin, 36, piti alun perin näytellä Ethanin roolissa.  

- Se oli rooli, jonka täytimme viimeiseksi ja alun perin sen piti olla Evan Peters, mutta jostain aikataulullisista syistä se ei toiminutkaan. Yritimme kovasti selvittää miten roolittaisimme sen hahmon niin, ettei se vaikuttaisi samantyyliseltä roolitukselta, tuottaja selittää.

- Törmäsin Will Sharpeen Giri/Haja -sarjassa, joka on mahtava brittiläinen ohjelma. En ollut koskaan aiemmin nähnyt häntä ja hän oli vain uskomattoman lahjakas. Katsoin hänen muita töitään ja tajusin, että hän on tavallaan kuin kameleontti, Bernad muistelee. 

Lopulta Sharpe nappasikin Ethanin roolin ja sarjan toinen kausi julkaistiin HBO:ssa 30. lokakuuta. Sarja voitti viime Golden Globe –gaalassa parhaan minisarjan palkinnon ja sarjaa tähdittävä Jennifer Coolidge voitti parhaan naissivuosan palkinnon minisarjassa.  

Sharper sai lopulta Ethanin roolin. (kuva: AOP)

Lue myös: Jättisuosittu hittisarja saa jatkoa - HBO ilmoitti kolmannesta kaudesta

Lue myös: Emmy-palkintoja kahminut hittisarja jatkuu pian - katso kutkuttava traileri

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat