Kuva: AOP

Me Naiset: Sointu Borg avoimena useista kauneusoperaatioistaan - "En ole koskaan ollut luomuliisa"

21.02.2023 19:15 - Sanni Seppä

Borg haluaa ravistella vallitsevia kauneusihanteita ja rohkaista ihmisiä ilmaisemaan itseään.

Voit kuunnella artikkelin alta tai Podplaysta.

Vuoden 2021 Diili-ohjelman voittaja ja mediapersoona Sointu Borg, 30, haluaa ravistella kauneusihanteita, eikä pelkää puhua suoraan myöskään omista kauneusoperaatioistaan. Borg kertoo Me Naisissa painineensa itse aikoinaan epävarmuuksien kanssa, mutta on aikuisiällä oppinut lopulta arvostamaan itseään paremmin. Borg on ymmärtänyt, että itsevarmuus on kaikista kauneinta. 

-  Olen puhjennut kukkaan vasta aikuisena. Olen nyt tasapainoisempi ja terveempi kuin parikymppisenä. Vaikken pidä kaikesta ulkonäössäni, haluan rakastaa sitä ja pitää itsestäni huolta, Borg kertoo. 

Borg ei myöskään peittele tai hyssyttele hänelle tehtyjä kauneusoperaatioita, vaan haluaa rohkaista rehellisyyteen. Hän on kertonut esimerkiksi oikoneensa hammasrivinsä ja ottaneensa osaan niistä myös laminaatit ja muovikuoret. Hänelle on tehty myös muita toimenpiteitä. 

- En ole koskaan ollut luomuliisa. Laitatin silikonirinnat 20-vuotiaana, koska rakastan isoja tissejä, eikä sellaisia saa salitreenillä. Pistoshoidot aloitin vasta muutama vuosi sitten. Otan botuliinia otsaan ja hyaluronihappoa nenänvarteen, poskipäihin, huuliin ja leukalinjaan. 

Borg haluaa muistuttaa, ettei elämää kannata rakentaa pelkän ulkonäön varaan, vaan oleellisinta on hyvä energia. Itseilmaisu on kuitenkin tärkeää ja hän haluaa omalla esimerkillään ravistella vallitsevia ulkonäköihanteita ja kannustaa etenkin nuoria naisia ilmaisemaan rohkeasti itseään. 

- Ärsyynnyn ajatuksesta, että kauneuden pitää yhteiskunnassa aina olla klassista ja naisen kunniallinen. Minusta fiksukin nainen saa olla seksikäs, roisi tai jopa pornahtava. Huoran leima ei tapa, ja sen nyt voi saada mistä tahansa, Borg sanoo.

Lue myös: Vauvauutisia! Ensitreffit alttarilla -pari odottaa esikoistaan

Lue myös: Megan Fox ottaa kantaa pettämishuhuihin - "Jättäkää viattomat ihmiset rauhaan"

Lue myös: Rebel Wilson ja Ramona Agruma ovat menneet kihloihin - "Sanoimme kyllä"

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat