Kuva: AOP

Suomalaista rockmusiikkia sisältävä HBO-menestyssarja saa jatkoa

18.02.2023 10:15 - Lauri Kujanpää

Ohjaaja James Gunn sanoo, että vaikka tuotantoa on siirretty, sarja saa kyllä jatkoa.

HBO:n Peacemaker-supersankarisarja on ollut maailmanlaajuinen hitti ja se nousi julkaisunsa jälkeen striimatuimmaksi sarjaksi koko planeetalla. Sarjassa pääosaa ja nimikkosupersankaria esittää John Cena.

Peacemakerille odotettiin tulevan pian jatkoa menestyksen vuoksi, mutta fanit ovat myös pelänneet, että sarja ei enää jatkuisi. Ohjaaja James Gunn kuitenkin ilmoitti vastikään Twitter-sivullaan, että sarja saa kyllä jatkoa, vaikka tuotantoaikatauluja on siirretty.

Gunn sanoi, että hänellä on kädet täynnä muiden DC-maailmaan perustuvien tuotantojen kanssa ja siksi Peacemakerin kuvauksia on lykätty.

Peacemaker on kerännyt Suomessa huomiota myös sillä, että sarjan luoja James Gunn on kova hard rock -musiikkityylin fani ja tämän vuoksi sarjassa on kuultu muun muassa Hanoi Rocksia, Reckless Lovea sekä Santa Cruzia.

-  Emme tiedä, mistä James bongasi meidän bändimme, mutta hän on genren kova fani ja saattanut löytää Reckless Loven esimerkiksi Hanoi Rocksin kautta. James on varmasti tutkinut myös skandinaavista nykyrockia tarkkaan, sillä hän on selvästi kartalla, mitä genressä tapahtuu, Olli Herman sanoi keväällä 2022 Voice.fi:n haastattelussa. 

Muusikot ovat erittäin tyytyväisiä siihen, että kappale Monster kuullaan "hyvällä paikalla" ja se soi alusta loppuun kohtauksen aikana.

- Kylmät väreet ja epätodellinen olo siitä tuli. Laitoimme viime keväänä nimet sopimukseen emmekä todellakaan osanneet odottaa, miten suuri sarjasta tulee, Pepe Reckless jatkoi. 

Voice.fi, Radio Nova ja Radio City ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Reckless Loven musiikkia kuuluu maailman suosituimmassa sarjassa - "Tuli epätodellinen olo"

Lue myös: HBO:n hittisarjassa kuullaan jälleen suomalaista rock-musiikkia - "Fiilis on uskomaton"

Lähde: Comic Book

Kilpailut

Uusimmat