Kuva: AOP

Dwayne Johnson yllätti Adelen - artisti meni täysin sanattomaksi

09.02.2023 21:15 - Lauri Kujanpää

Illan lopuksi Johnson pääsi vielä jakamaan Adelelle Grammy-palkinnon.

Dwayne "The Rock" Johnsonin, 54, ja artisti Adelen, 34, välillä nähtiin suloinen hetki Grammy-gaalassa. Kaksikko nimittäin tapasi ensimmäistä kertaa ja kohtaamisen taustalla oli suuri yllätys.

- Me halusimme tehdä jotain erityistä Adelelle. Tiesin, että hän on suuri fanini ja hän on usein puhunut siitä. Mutta olen itse taas hänen suuri faninsa. Ihailen hänen musiikkiaan, matkaansa ja kunnianhimoaan, Johnson kertoi vastikään Variety-julkaisulle.

Tilanne meni seuraavasti: Juontaja Trevor Noah otti Adelen esille puheessaan ja kysyi Adelelta, onko hän koskaan tavannut Johnsonia. Adele vastasi kieltävästi ja Noah sanoi, että Dwayne ei ole täällä, mutta The Rock on. Tämän jälkeen Johnson käveli Adelen luokse ja Adele yllättyi täysin.

- Halusimme keksiä jotain hauskaa ja palloittelimme ajatuksia Grammy-gaalan henkilökunnan kanssa. Oli mahtavaa, kuinka tämä saatiin pidettyä salassa, Johnson sanoi. 

Illan lopuksi Johnson pääsi vielä jakamaan Adelelle Grammy-palkinnon.

Johnson jakoi sosiaalisessa mediassa kuvia tilanteesta, jossa hän yllätti Adelen. Näet kuvat alta tai täältä. Kuvista huomaa, kuinka Adele menee tilanteesta täysin sanattomaksi. 

Lue myös: Dwayne Johnson saapui punaiselle matolle vaimonsa kanssa - yhteensopivat asut keräsivät kehuja

Lue myös: Dwayne Johnson julkaisi koskettavan videon perheestään - "Yksi hienoimmista hetkistä"

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat