Kuva: AOP

The Crown -sarjan kuvauksista kuvia julki - nähdäänkö Spice Girls tulevalla kaudella?

25.01.2023 21:15 - Jenni Tuusjärvi

Kuvauspaikalla nähtiin muun muassa Geri Halliwelliksi pukeutunut näyttelijä.

Suositun The Crown -sarjan kuudennen tuotantokauden kuvauksista on saatu ensimmäisiä maistiaisia, jotka ovat sisältäneet myös suuren yllätyksen: tulevalla tuotantokaudella tullaan mitä ilmeisimmin näkemään 90-luvulla suursuosion saavuttanut Spice Girls -yhtye.

Kuvauspaikalta otetuissa kuvissa nähdään toistaiseksi tunnistamattomaksi jäänyt näyttelijä pukeutuneena Geri Halliwelliksi. Halliwell esiintyi yhtyeessä nimellä Ginger Spice. Kuvauspaikalla nähtiin myös nykyistä Ison-Britannian kuningasta, 90-luvulla vielä kruununperijän asemassa ollutta prinssi Charlesia näyttelevä Dominic West.

Ginger Spice -hahmo nähtiin kuvauspaikalla Halliwellin tavamerkiksi muodostuneissa punaisissa hiuksissa. Yllä näyttelijällä nähtiin Ison-Britannian lipulla koristeltu paljettimekko ja jakkutakki.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Spice Girls -yhtye tapasi Charlesin vuonna 1997. Tapahtuman yhteydessä Halliwell ja ja Scary Spicena tunnettu Melanie Brown päätyivät pussaamaan kruununperijää kasvoille jättäen tämän kasvot yltä päältä huulipunaan.

Halliwellin väitettiin tuolloin myös nipistäneen Charlesia takapuolesta, mutta Halliwell on kiistänyt tämän. Artisti myöntää taputtaneensa kruununprinssin takamusta.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Taustatietoa The Crown -sarjan ystäville - kaikki prinsessa Dianan ja Hasnat Khanin romanssista

Lue myös: Suosikkisarjan uusi tuotantokausi nousi Netflixin katsotuimmaksi

Lähde: E! News

Kilpailut

Uusimmat