Kuva: All Over Press

Menehtyneen Anne Hechen verestä löytyi viitteitä kokaiinista - ei vaikutusta kuolemaan

07.12.2022 09:15 - Jenni Tuusjärvi

Näyttelijä Anne Hetche joutui kuolemaan johtaneeseen auto-onnettomuuteen elokuussa.

Los Angelesin kuolinsyyviraston mukaan aiemmin tänä vuonna auto-onnettomuudessa menehtyneen näyttelijä Anne Hechen verestä löytyneellä kokaiinilla ei ole ollut vaikutusta hänen kuolemaansa.

Viihdesivusto Entertainment Tonightin mukaan Hechen verestä löytynyt kokaiinin aineenvaihduntatuote bentsoyyliekgoniini osoittaa, ettei näyttelijä ollut onnettomuushetkellä kokaiinin vaikutuksen alaisena.

Ruumiinavauksessa löytyneet fentanyylijäämät ovat yhteneväisiä näyttelijälle määrätyn lääkeannoksen kanssa. Tutkimuksissa löytyi myös viitteitä marihuanan aiemmasta käytöstä, mutta onnettomuuden aikana Heche ei ollut marihuanan vaikutuksen alaisena.

Lopullisen ruumiinavausraportin mukaan Hechen kuolinsyynä olivat savun hengittäminen ja palovammat. Raportin mukaan näyttelijän rintalasta oli murtunut, joka vaikutti merkittävästi hänen kuolemaansa vaikeuttaen hengittämistä.

Heche joutui auto-onnettomuuteen elokuun 5. päivä Los Angelesissa sijaitsevalla Mar Vistan asuinalueella. Näyttelijä menehtyi myöhemmin sairaalassa.

Heche näytteli suositussa Ally McBeal -sarjassa Melanie Westia. Hän esiintyi myös Teoria miehistä -sarjassa sekä Kuusi päivää, seitsemän yötä -elokuvassa yhdessä Harrison Fordin kanssa.

Näyttelijä nousi vuosituhannen vaihteessa otsikoihin myös yksityiselämänsä vuoksi, sillä hän oli vuosina 1997-2000 suhteessa koomikko Ellen DeGeneresin kanssa. Pariskunnan suhde herätti tuolloin runsaasti huomiota.

Myöhemmin hän oli naimisissa kuvaaja Coleman Laffoonin kanssa ja heillä on suhteestaan yhteinen lapsi. Pariskunta erosi kuitenkin vuonna 2007. Heche oli yhdessä James Tupperin kanssa ja heillä on vuonna 2009 syntynyt lapsi.

Lue myös: Ally McBeal -sarjasta tuttu näyttelijä koomassa vakavan kolarin vuoksi - tila on kriittinen

Lue myös: Anne Hechen kuolinsyy julkistettiin - kärsi lukuisista kolarin aiheuttamista vammoista

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat