Kuva: AOP

Zac Efronin hurja muodonmuutos - jakoi ensimmäisen kuvan showpainiroolistaan, katso

09.11.2022 18:15 - Iiro Myllymäki

Zac Efron esittää painilegenda Kevin Von Erichiä tulevassa elokuvassa.

Näyttelijä Zac Efron, 35, on jakanut ensimmäisen virallisen kuvan tulevasta elokuvastaan The Iron Claw. Efron näyttelee elokuvassa showpainija Kevin Von Erichiä, ja ensimmäistä kuvasta huomaa, että Efron on treenannut itsensä tiukkaan kuntoon. Kuvassa Efron nähdään kehässä lennokkaassa asennossa.

”Ensimmäinen katsaus uusimpaan projektiini Iron Clawiin. En malta odottaa, että pääsen näyttämään enemmän”, Efron kirjoittaa päivityksessä.

Kuvan pääsee katsomaan alta. Jos julkaisu ei näy, näet päivityksen tästä linkistä.

Elokuva kertoo showpainilegenda Kevin Von Erichin elämästä. Koko Von Erichin perhe on kuuluisa lajin puitteissa. AV Club kirjoittaa, että todellinen Kevin Von Erich on osoittanut hyväksyntänsä Efronin ulkoasulle roolissa. Painijan poika Marshall Von Erich twiittasi isänsä mietteistä.

”Hieno kuva Zac Efronista tekemässä Von Erich -dropkick-liikkeen. Isäni luuli, että se on vanha kuva hänestä”, Marshall twiittasi.

Elokuvan ohjaa Sean Durkin, ja Efronin lisäksi siinä näyttelevät muun muassa Lily James ja Jeremy Allen White. Elokuvan on tarkoitus tulla ensi-iltaan ensi vuoden aikana.

Zac Efron kuvattuna The Iron Claw -elokuvan kuvauksissa (kuva: AOP)

Efron on aiemminkin treenannut itsensä huippukuntoon elokuvaroolia varten. Hän teki näin vuoden 2017 Baywatch-elokuvaan. Jälkeenpäin Efron kommentoi, että hän ei haluaisi tehdä enää vastaavaa.

- Opin elokuvan tekemisestä sen, että en enää ikinä halua olla niin hyvässä kunnossa. Se oli todella vaikeaa. Murehdin jatkuvasti vatsalihaksiani, mikä on älyttömän typerää, Efron sanoi.

Hän kuitenkin lisäsi, että voisi harkita tiukkaa kunto-ohjelmaa uudelleen, jos kyseessä olisi merkittävä rooli.

Tältä Zac Efron näytti vuonna 2019. (kuva: AOP)

Lue myös: Zac Efronin Baywatch-vartalo toi mukanaan rajuja jälkioireita - "Käytin nesteenpoistajia"

Lue myös: Zac Efron paljastaa vihdoin, miksi hänen naamansa muuttui - taustalla tapaturma

Lähteet: AV Club, Fox News

Kilpailut

Uusimmat