Kuva: AOP

Tommy Lee kyllästyi Instagramin sensurointiin - liittyi OnlyFansiin

12.09.2022 17:15 - Lauri Kujanpää

Myös muusikon vaimo Brittany Furlan kommentoi asiaa omalla Instagram-sivullaan.

Mötley Crüe -yhtyeen rumpali Tommy Lee, 59, kohautti nettikansaa elokuussa julkaisemalla alastonkuvan itsestään. Mies jakoi Instagramiin ottamansa selfien, jossa hänen peniksensä näkyi sensuroimattomana. Lopulta kuva poistettiin.

Nyt Tommy Lee kertoo Instagram-sivullaan, että on liittynyt myös OnlyFans-sivustolle, sillä hän ei pidä siitä, että Instagram sensuroi julkaisuja.

"Liittykää kanssani sinne [OnlyFans] pitämään sellaista hauskaa, jota Instagram ei suvaitse", Lee kirjoittaa julkaisussaan, jossa pyllistää kameralle.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Leen vaimo, somevaikuttaja Brittany Furlan, 36, on jo hetken ollut OnlyFans-sisällöntuottaja ja nainen toivottaakin miehensä tervetulleeksi palveluun.

"Onnea Mötley Crüelle, Poisonille, Def Leppardille sekä Joan Jetts & The Blackheartsille menestyneestä stadionkiertueesta", Furlan aloittaa.

"Onnea myös aviomiehelleni, joka on nyt liittynyt OnlyFansiin", Furlan jatkaa nauruhymiön saattelemana.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Elokuun lopulla Lee kertoi keikalla, miksi oli julkaissut kuvan peniksestään. Välispiikissään Lee sanoi, että kuva oli otettu rajun juhlintaputken aikana.

- Muutama viikko sitten meillä oli kahden viikon tauko kiertueesta. Minulla oli siinä rankka putki, Lee selitti yleisölle.

Mies kertoi, että hän päätti ryyppyputken yhteydessä riisuutua ja ottaa kuvia peniksestään. Hän myös kehotti keikkayleisössä olevia ottamaan peniksensä esille.

- Olen yleensä tissimiehiä ja tykkään katsoa tissejä, mutta tänään annetaan tasapuolinen mahdollisuus muillekin. Tänään haluan nähdä kaikkien kullit. Kaivakaa tavaranne esiin, Lee sanoi.

Lue myös: Tommy Lee selittää nyt, miksi julkaisi kohauttaneen peniskuvansa

Lue myös: Tommy Lee läväytti peniksensä esille sensuroimattomassa Instagram-kuvassa - vaimolta ytimekäs kommentti

Kilpailut

Uusimmat