Kuva: Nelonen

Odotettu uusi Kummeli-elokuva saa pian ensi-iltansa: "Takuuvarmat naurut"

30.08.2022 21:15 - Minttu Tikkanen

Hahmot ovat tuttuja samannimisestä tv-sarjasta.

Kansan rakastama Kummeli palaa tuoreen tiedotteen mukaan pian uusin seikkailuin, kun Kummeli esittää: Kontio & Parmas -elokuva nähdään marraskuussa 2022.

Elokuvassa samannimisestä hittisarjasta tutut hahmot seikkailevat nyt valkokankaalla, kun komiosario Otso Kontio on jäänyt nautiskelemaan eläkepäivistä. Eläkepäivien leppoisuus ei kuitenkaan kauaa kestä, sillä vanha työpari Auni Parmas rientää kertomaan huolestuttavia uutisia Valkeakoskea uhkaavasta tuhosta. 

Rooleissa nähdään sarjasta tutut kasvot Heikki Silvennoinen ja Elsa Saisio, joiden ohella sivurooleja näyttelevät muun muassa Mari Perankoski, Ernest Lawson, Heikki VihinenTimo Kahilainen ja Heikki Hela

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -tv-sarja nauttii suoratoistopalvelu Ruudussa suosituimman sarjan paikkaa. Nelonen Median kotimaisten elokuvien päällikkö Antti Luusuaniemi kertoo tiedotteessa, että elokuvalta on lupa odottaa samaa taattua laatua kuin tv-sarjalta.

"Kummeli esittää: Kontio & Parmas on yksi Ruudun suosituimmista sarjoista ja tarjoilee myös elokuvan muodossa takuuvarmat naurut! On todella hienoa tuoda Kummeleita pitkästä aikaa valkokankaille", Luusuaniemi lupailee.

Elokuva saa ensi-iltansa 4. marraskuuta. 

Elokuvassa Kontio on ehtinyt jo siirtyä eläkepäivien viettoon. (kuva: Nelonen/Jouko Piipponen)

Lue myös: Kummelin Heikki Silvennoinen: 'Minusta piti tulla voimistelun opettaja tai lentäjä'

Lue myös: Fanien toiveisiin vastattiin - Kummelin suosikkisarja saa jatkoa

Kilpailut

Uusimmat