Kuva: AOP

Brad Pittillä on kollegansa mukaan lista näyttelijöistä, joiden kanssa hän ei työskentelisi

11.08.2022 17:15 - Minttu Tikkanen

Pitt on tehnyt hyvin pitkän ja menestyksekkään uran näyttelijänä.

Uutuuselokuva Bullet Trainia tähdittävällä Brad Pittillä, 58, on samassa elokuvassa esiintyvän näyttelijäkollegansa Aaron Taylor-Johnsonin, 32, mukaan lista näyttelijöistä, joiden kanssa hän ei työskentelisi. Vastaavasti konkarinäyttelijällä on myös lista ihmisistä, joiden kanssa hän työskentelee mielellään.

Taylor-Johnson kuvailee kollegaansa lempeäksi ja hyväntahtoiseksi ihmiseksi, joka haluaa myös ympärilleen vain positiivisia ihmisiä.

- Hän haluaa vain tuoda valoa ja iloa maailmaan ja olla sellaisten ihmisten ympäröimänä, jotka myös haluavat nauttia olostaan, Taylor-Johnson kuvailee.

Taylor-Johnson selittää, että pitkän uran tehneelle näyttelijälle on vallan tavallista, että uran aikana on jo alkanut kiinnittää huomiota siihen, kenen seurassa on hyvä olla.

- Työskentelet monien näyttelijöiden kanssa ja jonkin ajan päästä alat tehdä muistiinpanoja. "En todellakaan aio työskennellä tuon ihmisen kanssa koskaan uudelleen." Bradilla on se lista myös, hyvä lista ja paskalista, Taylor-Johnson kertoo.

Lue myös: Odotus jatkuu - Brad Pittin tähdittämää jännäriä lykätään kolmannen kerran

Lue myös: Bratt Pitt kertoo vetäytyvänsä elokuva-alalta - käynnissä uran viimeiset hetket

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat