Kuva: AOP / EPA-EFE

Johnny Deppin fanilta kuultiin erikoinen huuto oikeussalissa - "Tämä lapsi on sinun!"

24.05.2022 16:15 - Riia Frost

Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeustaistelu on herättänyt molempien kannattajissa suuria tunteita.

Maanantaina 23. toukokuuta näyttelijöiden Johnny Deppin, 58, ja Amber Heardin, 36, oikeudenkäynnissä nähtiin eriskummallinen välikohtaus, kun yksi Deppin kannattajista huusi oikeussalissa idolilleen. Näyttelijöiden oikeustaistelu on jakanut katsojat kahteen eri kannattajaryhmään, joiden on tarkoitus ilmaista jommankumman osapuolen tukemista. Tästä syystä sosiaalisessa mediassa leviävät ilmiömäisesti merkinnät #IStandWithJohnnyDepp ja #IStandWithAmberHeard.

Law&Crime-toimittaja Angenette Levyn mukaan oikeudenkäynnin tauon alkaessa yksi Deppin kannattajista ryhtyi huutamaan idolilleen oikeussalissa.

- Johnny, minä rakastan sinua! Sielumme ovat yhtyneet, nainen huusi.

Levyn mukaan fanin huudon jälkeen Depp kääntyi ympäri ja vilkutti yleisölle, kuten hänellä on yleensä tapana tehdä. Lopulta nainen huusi uudestaan, mutta tällä kertaa hän väitti Deppillä ja hänellä yhtyneen muutakin kuin vain sielut.

- Tämä lapsi on sinun, nainen huusi pidellen samalla vauvaansa käsissään.

Nainen poistettiin oikeussalista käytöksensä jälkeen. Vaikka olikin tauko ja oikeustuomari Penney Azcarate ei ollut sillä hetkellä oikeussalissa, niin silti Levyn mukaan naisen suorittama häiriköinti ei ollut missään nimessä sallittua. Depp ei ole toistaiseksi kommentoinut kannattajansa väitöstä millään tavalla.

Oikeustuomari on aikaisemmin määrännyt, etteivät näyttelijöiden fanit saa yöpyä oikeustalon alueella, ja niiltä, jotka osallistuvat oikeudenkäyntiin, vaaditaan asiallista käyttäytymistä ja pukeutumista. Oikeustuomari on jopa aikaisemmin ärähtänyt Deppin faneille nauramisesta oikeussalissa. Lisäksi Azcarate on määrännyt, etteivät Depp tai Heard saa antaa faneilleen nimikirjoituksia tai poseerata kuvissa oikeustalossa tai sen alueella.

Azcarate on myös kertonut haluavansa kuulla molempien osapuolien tiimien loppupuheenvuorot perjantaina 27. toukokuuta.

Kaikki Depp vs. Heard -jutut voit lukea helposti täältä.

Välikohtausta ei näkynyt oikeudenkäynnin suorassa lähetyksessä, mutta toimittaja Levyn raportoinnin tapahtumista voit katsoa kokonaisuudessaan alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Johnny Depp esitti suosikkihahmoaan faneilleen oikeustalon ulkopuolella: "Hän on yhä täällä jossain"

Lue myös: Johnny Deppille sataa tukea faneilta ja entisiltä kumppaneilta - lähiipiiri kertoo näyttelijän tunteista

Lähteet: Hollywood Life, Law&Crime / YouTube

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat