Kuva: AOP / EPA-EFE

Amber Heardin lakimiehet muuttivat mielensä - eivät aiokaan kutsua Johnny Deppiä todistajakseen

24.05.2022 10:45 - Riia Frost

Heardin läheinen lähde on kuitenkin vahvistanut, etteivät lakimiehet aio sittenkään tehdä kutsua näyttelijän ex-aviomiestä todistajakseen.

Näyttelijä Amber Heardin, 36, lakimiesten oli tarkoitus kutsua todistajakseen vastapuolen edustajan Johnny Deppin, 58, kuluvassa oikeudenkäynnissä, jossa ex-aviopari Depp ja Heard taistelevat kymmenien miljoonien korvauksista. Texasissa työskentelevä asianajaja ja Law&Crime-median oma analysoija Katherine Lizardon kertoo, että kyseisessä yrityksessä Heardin lakimiehillä olisi mahdollisesti ollut tarkoitus saada Depp paljastamaan hänen lausunnoistaan joitakin elementtejä.

Molemmat osapuolet syyttävät toisiaan väkivaltaisuudesta ja toistensa näyttelijänurien pilaamisesta ja Depp sekä Heard ovat kiistäneet väitteet. Siksi monet ihmettelivät Heardin lakimiesten päätöstä, joka sisältää paljon riskejä.

Heardin läheinen lähde on kuitenkin vahvistanut, etteivät lakimiehet aio sittenkään kutsua näyttelijän ex-aviomiestä todistajakseen. Syytä kyseiselle päätökselle ei ole toistaiseksi paljastettu. Heardin lakimiesten oli tarkoitus kutsua Depp todistajakseen maanantaina 23. toukokuuta.

Maanantaina kuultiin Heardin todistajina Deppin sijaan ortopedinen kirurgi Richard Moorea, psykiatri David R. Spiegelia sekä tuottaja ja viihdealan konsultti Kathryn Arnoldia.

Oikeustuomari Penny Azcarte on sanonut haluavansa loppupuheenvuorot perjantaina 27. toukokuuta.

Kaikki Depp vs. Heard -jutut voit lukea helposti täältä.

(kuva: AOP / EPA-EFE)

Lue myös: Amber Heardin lakimiehet ottavat suuren riskin - kutsuvat Johnny Deppin todistajakseen

Lue myös: Johnny Depp esitti suosikkihahmoaan faneilleen oikeustalon ulkopuolella: "Hän on yhä täällä jossain"

Lähteet: BBC, NBC News

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat