Kuva: Viivi Huuska

Mestarit Areenalla -kohu on nyt saanut päätöksensä: "Kunnioitamme toinen toistemme työtä"

11.04.2022 10:50 - Minttu Tikkanen

Mestarit Areenalla -nimen käyttämisestä uuden kokoonpanon kohdalla luovutaan.

Warner Music julkaisi hiljattain uuden Mestarit Areenalla -nimeä kantavan kokoonpanon, johon kuuluvat Ellinoora, Vesala, Kaija Koo ja Jenni Vartiainen. Kiertue päätyi nimensä vuoksi heti kohun keskelle, sillä alkuperäiseen Mestarit Areenalla -kokoonpanoon kuuluneet Hector ja Pepe Willberg kokivat projektin heidän työtään kohtaan epäkunnioittavana.

Nyt kohu on tullut päätökseensä ja Mestarit Areenalla -nimestä uuden kiertueen kohdalla luovutaan. Kiertueen artistit tiedottavat Instagram-tileillään, että uusi kiertue kulkee tästä eteenpäin nimellä Mestarit - Kaija Koo, Vesala, Ellinoora & Jenni Vartiainen. 

Tiedote on annettu naisnelikon lisäksi Hectorin ja Pepe Willbergin nimissä. Julkaisussa kerrotaan, että keskustelu nimestä käytiin kaikkien osalta hyvässä hengessä ja kaikki olivat yksimielisiä siitä, että alkuperäinen nimi kuuluu Hectorille, Willbergille sekä jo edesmenneiden Kirkan ja Pave Maijasen lähiomaisille.

"Keskustelimme asiat selväksi hyvässä hengessä artistien kesken ja lopputulos on meidän kaikkien kannalta selvä."

Julkaisussa myös tähdennetään, että sukupuolella tai iällä ei ole mestaruuden kanssa tekemistä.

"Samalla haluamme yhteisesti todeta, että mestarillisuus ei katso ikää tai sukupuolta."

Julkaisu päättyy toteamukseen siitä, että artistit haluavat kunnioittaa toinen toistaan.

"Kunnioitamme toinen toistemme työtä, ja toivotamme toisillemme upeita keikkoja. Asiaa ei kommentoida tämän enempää", tiedotteessa summataan.

Jos julkaisu ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Lue myös: Warner Music pahoittelee Mestarit Areenalla -paluun synnyttämää mielipahaa: "Teimme virheen"

Juttua muokattu 11.4. klo 11.18: Lisätty tieto, että sama julkaisu on tehty Vesalan sometilin lisäksi Kaija Koon, Ellinooran ja Jenni Vartiaisen Instagram-tileillä. Lisätty myös tieto siitä, että Hector ja Pepe Willberg ovat myös nimettyinä tiedotteen antajina.

Kilpailut

Uusimmat