Kuva: AOP

Zoë Kravitz kertoo Batman-elokuvan kuvauksista: "Oli seksikästä, kun Robert hikoili päälleni"

02.03.2022 19:15 - Riia Frost

Matt Reevesin ohjaaman The Batman -elokuvan tähtinä nähdään Robert Pattinson ja Zoë Kravitz.

The Batman -elokuva on herättänyt paljon kiinnostusta ja odotusta fanien keskudessa. Tulevassa supersankarielokuvassa näyttelevät muun muassa Robert Pattinson (Batman), 35, ja Zoë Kravitz (Kissanainen), 33. USA Today -median haastattelussa näyttelijäkollegat vastasivat kysymyksiin kuvauksien kulisseista ja Kravitz kertookin halunneensa tosissaan perehtyä kissanaisen psykologiaan tarkemmin roolisuoritustaan varten.

- Halusin oppia hänen historiansa, alkuperänsä ja sen, miksi hän tuntee itsensä kulkukissaksi ja haluaa auttaa muitakin hänen kaltaisiaan, Kravitz avaa.

Pattinson ja Kravitz myös kertovat, miten mielenkiintoista oli näytellä Bruce Waynen ja Selina Kylen suhdetta käyttämättä juurikaan sanoja.

- Flirttaileminen samalla, kun sinua potkitaan päähän, siinä vasta suhde, Pattinson naurahtaa.

- Oli myös seksikästä, kun Robert hikoili päälleni. Rakastin sitä, Kravitz kertoi leikkisästi pyöritellen silmiään.

Zoë Kravitz on harrastanut taekwondoa. (kuva: AOP)

Näyttelijän unelma toteutui

Kravitz on Grammy-palkitun muusikon Lenny Kravitzin, 57, ja näyttelijä Lisa Bonetin, 54, tytär, ja kertoi olleensa kissanaisen fani pikkutytöstä asti. Tämä ei kuitenkaan ole Kravitzin ensimmäinen kerta kissanaisen roolissa, vaan hän on ääninäytellyt ikonista hahmoa Lego Batman -elokuvassa.

- On erittäin harvinaista päästä näyttelemään hahmoa, joka tuo sisäisen lapsesi esille, Kravitz toteaa.

Kravitz paljasti omistavansa Selina Kyle -toimintahahmon, ja innostuukin joka kerta nähdessään itsensä The Batman -elokuvan julisteissa.

- Ihmiset tulevat sanomaan minulle, että ”tuo on kissanainen, eikö ole hullua”. Ja kyllä se on hullua, enkä tiedä tulenko ikinä uskomaan sitä todeksi, Kravitz kertoo.

 Zoë Kravitz tunnetaan parhaiten rooleistaan Big Little Lies -sarjassa sekä Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset -elokuvassa. Robert Pattinson taas tunnetaan muun muassa elokuvista Twilight ja Vettä elefanteille.

Matt Reevesin ohjaamassa The Batman -elokuvassa Bruce Wayne on vasta pari vuotta kitkenyt Gotham-kaupungista korruptoitunutta rikollisuutta. Sadistisen sarjamurhaajan, Arvuuttelijan, alkaessa tappaa tärkeimpiä poliittisia hahmoja, Batmanin täytyy tutkia Gothamin salaista korruptiota ja kyseenalaistaa perheensä osallistumista.

The Batman -elokuva saa ensi-iltansa 4. maaliskuuta 2022. Elokuvan trailerin voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Robert Pattinsonin tähdittämä Batman-elokuva sai ikärajaluokituksen - "Sisältää raakaa väkivaltaa"

Lue myös: Batmania ei nähdäkään Venäjällä - ensi-ilta peruuntui viime hetkellä

Lähteet: USA Today, IMDB

Kilpailut

Uusimmat