Kuva: AOP

Tiesitkö? Prinssi Williamilla väitetään olleen sähköpostiromanssi pop-tähti Britney Spearsin kanssa

08.12.2021 21:15 - Minttu Tikkanen

Sittemmin prinssi on ollut naimisissa jo vuodesta 2011 asti.

Toisin kuin veljellään prinssi Harrylla, 37, prinssi Williamin, 39, rakkauselämä ajalta ennen nykyisen puolison, herttuatar Catherinen, 39, tapaamista ei juuri nostattanut kohuja.

Yksi hauska yksityiskohta sieltä kuitenkin löytyy. Kirjailija ja kuninkaallisten erityisasiantuntija Christopher Andersen väittää Elite Dailylle, että ennen herttuattaren tapaamista nuorella prinssillä oli sähköpostiromanssi pop-tähti Britney Spearsin, 40, kanssa. Andersen kertoo, että kaksikko ei koskaan tavannut kasvokkain, mutta viestejä vaihdettiin ja Andersenin muistikuvien mukaan mahdollisesti myös puheluita.

Britney Spears vapautui vuosien holhouksestaan aiemmin tänä vuonna. (kuva: AOP)

Spears itse on myöntänyt jo aiemmin, että jonkinlaista viestittelyä kaksikon välillä todella oli, joskin mahdollinen romanssi lopahti jo ennen alkamistaan.

- Vaihdoimme sähköpostiviestejä vähän ja hänen oli tarkoitus tulla tapaamaan minua jonnekin, mutta se ei toiminut, Spears on kuvaillut.

William ehti seurustella pari kertaa, kunnes aloitti suhteensa nykyiseen vaimoonsa vuonna 2003. Pari avioitui vuonna 2011 ja heillä on kolme lasta yhdessä.

Herttuatar Catherine ja prinssi William. (kuva: AOP)

Lue myös: Prinssi Charlesin ja prinsessa Dianan turvamieheltä hurja väite - Dianallakin oli liitossa syrjähyppy

Lue myös: Prinssi Williamilla ja prinssi Harrylla on yksi pakkomielteinen tapa kotona - Meghan Markle ihmettelee

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat