Kuva: Emmi Moilanen

Anna Puu ja Sami Sykkö jakoivat aikoinaan hauskan hetken Linnan juhlissa - 'Tanssittiin silti'

07.12.2021 14:45 - Lauri Kujanpää

Toimittaja-juontaja Sami Sykkö julkaisi Instagram-sivullaan kuvasarjan, jossa muistellaan Linnan juhlia.

Eilen 6. joulukuuta Suomessa vietettiin itsenäisyyspäivää, joka on usein tarkoittanut myös Linnan juhlia. Vaikka tänä vuonna ei perinteisiä Linnan juhlia nähty koronapandemian vuoksi, innostui tv:stä tuttu toimittaja-juontaja Sami Sykkö, 51, muistelemaan menneitä Instagram-sivullaan.

"Normaalina vuonna meikäkin on valmistautunut juuri näinä hetkinä illan tv-lähetykseen, muttei tämä olekaan normaali vuosi. Nyt ei Presidentinlinnassa nähdä iltapukujen loistoa, ei iloista juhlaväkeä eikä notkuvia pitopöytiä. Tänä vuonna itsenäisyyttä juhlitaan uusilla tavoilla ja minäkin olen vapaalla. Keräsin muutaman kuvan tähän, jotta palaisi itsellekin mieleen, mitä kaikkea kuudes joulukuuta on tapahtunut", Sykkö pohjustaa.

Tämän jälkeen Sykkö muistelee muun muassa, kuinka tanssi muusikko Anna Puun, 39, kanssa ilman taustakappaletta.

"Esimerkiksi: muutama vuosi sitten oli sovittu Annan Puun kanssa, että kun tv-lähetys on ohi, vien Annan tanssiin. Ja kun sitten asetuimme alkuasentoon, orkesteri lopettikin soittamisen. Heidän iltansa oli ohi. Anna ehdotti, että tanssitaan silti. Ja niin me tehtiin. Anna lauloi mun korvaan, ja laulun tahtiin me mentiin", Sykkö jatkaa.

Sykon kuvasarjassa nähdään Puun lisäksi muun muassa Teemu Selänne sekä Maija Lehmusvirta. Näet kuvasarjan alta ja pääset seuraavaan kuvaan painamalla oikealla olevaa nuolta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös: Salkkarit-fanien tarkkasilmäisyys hämmentää Sami Sykköä - kertoo syyn MTV:n haastattelussa

Lue myös: Anna Puu julkaisi suloisen kuvan - esitti samalla kysymyksen, johon monet vastasivat

Kilpailut

Uusimmat