Kuva: Senja Rapila

Yksi lause Pyhimykselta sai Anssi Kelan havahtumaan - "Henki oli tosiaan ainutlaatuinen"

19.11.2021 15:15 - Lauri Kujanpää

Anssi Kela kirjoittaa kauniisti Pyhimyksestä Instagram-sivullaan. Sekä Pyhimys että Kela tähdittävät Vain elämää -ohjelmaa.

Vain elämää -ohjelmassa vietetään tänään perjantaina 19. marraskuuta Pyhimyksen, eli Mikko Kuoppalan, 40, päivää.

Anssi Kelalla, 49, joka on myös yksi Vain elämää -tähdistä, on ollut tapana julkaista jokaisesta ohjelman artistista pieni kertomus Instagram-sivullaan. Nyt Kela pohtii Pyhimystä ja Mikkoa erikseen.

"Pyhimys on monitahoinen hahmo. Hän on luonut taiteilijuuden, jossa lähes mikä tahansa on mahdollista. Intellektuelli sooloartisti-Pyhimys on eri tyyppi kuin aivot narikkaan ripustava Teflari-Pyhimys. Sitten on vielä Lika-Aki, jolloin puhutaankin jo alter egon alter egosta."

"Mikko on yksi älykkäimmistä tuntemistani ihmisistä. Ihmisen luonnehtiminen älykkääksi ei kuitenkaan kerro juuri mitään, koska kaikki muu on sitä, mikä tekee meistä kiinnostavia. Mikossakin on ilmiömäisen ajattelun ja analyysin alla lämmin, empaattinen, innostunut ja sydämellinen mies. Hän on avoimempi kuin olisin etukäteen odottanut. Ja hauskempi: esim. Chisun päivän dueton loppuratkaisu oli kauden hillittömimpiä hetkiä."

Lopuksi Kela vielä kertoo, kuinka yksi Pyhimyksen lause sai Kelan havahtumaan. 

"Minulle jollain tavalla koko kautta summaava hetki tapahtui kameroiden ulkopuolella, kun palasimme leirin alkupuolella kuvauspäivän jälkeen Satulinnan puolelle, ja Mikko sanoi, ei varsinaisesti kellekään: ”Mulla on ihan vitun hyvä fiilis!” Siitä tuli itsellekin kiva olo. Havahtui huomaamaan, että vallitseva henki oli tosiaan ainutlaatuinen."

Näet Kelan julkaisun kokonaisuudessaan alta. Jos se ei näy, paina tästä. 

Lue myös: Pyhimyksen versio Anssi Kelan hitistä hämmensi - nyt Kela jyrähtää biisin "raiskaamisesta" puhuville

Lue myös: Anssi Kela ylistää Vain elämää -kollegaansa: 'Teki tempun, johon harva vain pystyy'

Kilpailut

Uusimmat