Kuva: MTV3

Tänään Ensitreffit alttarilla -sarjassa Niina esittelee arvoesineensä: "Jos hajotat, saat selkääs"

26.10.2021 07:15 - Lauri Kujanpää

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Niina ja Lari muuttavat virallisesti yhteen. Muuttokuormasta löytyy arvokas esine, joka on Niinalle tärkeä.

Tänään Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Niina ja Lari muuttavat virallisesti saman katon alle, sillä Niina on irtisanonut oman asuntonsa. 

- Laitoin vuokranantajalle viestiä, että mites nyt, kun olen mennyt naimisiin ja haluaisin muuttaa mieheni kanssa yhteen. Sieltä sanottiin, että ei siinä mitään, hoidat asunnon kuukaudessa tyhjäksi ja onnea matkaan, Niina kertoo kameralle.

Muuttolaatikoita pakataan ja tyhjennetään ja elämäntilanne on varsinkin Larille täysin uusi.

- Hauska miettiä, että vielä puoli vuotta sitten sitä jökötti yksin kotona, söi ja treenasi ja teki etätöitä. Nyt on paljon enemmän tavaraa ja hälyä ympärillä. On toisaalta tervetullutta, että nyt elämän saa jakaa jonkun toisen kanssa,  mies pohtii. 

Muuttokuormasta löytyy muun muassa kaunis Muumimuki, Muumityttö, joita valmistettiin vuosina 1992-1997. Muki on Niinalle tärkeä. 

- Jos tämän hajotat, saat selkääs. Olen saanut tämän, kun olen ollut ihan pieni. Tämä on myös aika arvokas, Niina ilmoittaa Larille. 

- Uskallatko laittaa sen keittiöön minun armoilleni? Lari naureskelee.

- En tosiaan, Niina vastaa. 

Ensitreffit alttarilla

MTV3

Kello 21.00

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -sarjan Sini ja Vesa odottavat lasta - ilmoittivat ilouutisen Instagramissa

Lue myös: MTV: Ensitreffit alttarilla -sarjan Johanna ja Markus hakevat avioeroa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat