Kuva: Petri Aho/Nelonen

Tänään tv:ssä: Anssi Kela teki Arttu Wiskarin hitistä henkilökohtaisen - muistelee isänsä kuolemaa

01.10.2021 07:15 - Roy Kokkonen

Anssi Kela tajusi vasta kappaleen valittuaan, että sillä onkin hänelle henkilökohtainen merkitys.

Tänään Vain elämää -ohjelmassa on Arttu Wiskarin, 37, päivä. Hän on osallistunut aiemmin sarjan kahdeksannelle tuotantokaudelle, joka kuvattiin Espanjassa.

Wiskari on silminnähdin iloinen päästessään uudestaan mukaan. Hän jopa kertoo, että olisi vaikka tullut salanimen turvin mukaan, jos ei muuten olisi päässyt.

Tänään nähtävässä jaksossa Anssi Kela, 49, esittää Wiskarin vuonna 2020 ilmestyneen Tässäkö tää oli? -kappaleen. Janne Rintalan ja Mika Haapasalon kirjoittaman kappaleen alkuperäisversiossa oli mukana myös Leavings-orkesteri.

Ennen kappaleen esittämistä Kela kertoo, että tajusi vasta kappaleen valittuaan, että sillä on hänelle henkilökohtainen merkitys.

– Kappale kertoo auto-onnettomuudesta, ja mä oon menettänyt oman faijani auto-onnettomuudessa. Se on ollut aika merkittävä asia elämässä, Kela sanoo.

Kelan isä oli kosketinsoittaja.

– Sillä oli Yamahan sähköflyygeli, joka on sellainen mun lapsuuden soundtrack. Faija kuoli, faijan mukana vietiin myöskin faijan soittimet ja mulle jäi sellainen takaraivoon, että mä joskus haluaisin omistaa itse samanlaisen pianon.

Muutama vuosi sitten hän törmäsi Facebookissa samanlaiseen soittimeen. Yllättäen myyjän kavereina oli hänen isänsä vanhoja bändikavereita.

– Tää on faijan vanha piano. Kaikki soittimet ei oo vain soittimia, hän sanoo tunteellisena ja taputtaa edessään olevaa soitinta.

Tunteikas rockversio kappaleesta saa myös Wiskarin herkistymään.

– Anssi Kela oli yksi syistä, miksi ryhdyin musa-alalle. Oli niin hyvä veto, että olen sanaton, Wiskari ylistää

Vain elämää
20:00
Nelonen

Lue myös: Tätäkö on todellisuus? Anssi Kela julkaisi Vain Elämää -kulisseista kuvan, joka herättää hilpeyttä

Lue myös: Chisu pyytää anteeksi Vain elämää -ohjelmassa nähtävää hiustyyliään - "Ei vaan ole ok"

Kilpailut

Uusimmat