Kuva: AOP

Frendit-tähdet päätyivät romanssihuhujen keskelle - nyt Jennifer Aniston kommentoi

23.09.2021 12:15 - Lauri Kujanpää

Kaksikolla oli ollut säpinää Frendit-sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella.

Frendit-sarjassa rakastettua pariskuntaa Rachelia ja Rossia näytelleet Jennifer Aniston, 52, ja David Schwimmer, 54, päätyivät viime kuussa huhujen keskelle, kun kaksikon väitettiin deittailevan. Aniston ja Schwimmer olivat eri lähteiden mukaan viettäneet aikaa yhdessä muun muassa viinitilalla.

Nyt Aniston on itse kommentoinut romanssihuhuja Marie Claire Australia -julkaisulle. Aniston sanoi, että hänestä tilanne oli huvittava.

- En ollut kuullut asiasta mitään, kunnes aloin saamaan ihmisiltä viestejä. Olin ihmeissäni ja menin nettiin ja huomasin otsikot. "Tämä on hauskin huhu, minkä olen koskaan kuullut ja se ammuttiin alas hyvin nopeasti", ajattelin.

Kaksikolla oli ollut kipinää Frendit-sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella, mutta he ovat aina pysyneet vain ystäviä.

- Kaksi laivaa vain menivät toistensa ohi, koska jompikumpi oli aina suhteessa ja emme halunneet rikkoa rajoja. Me kunnioitimme sitä, Schwimmer kertoi toukokuussa.

Myös Schwimmerin edustajat ovat kiistäneet tuoreet romanssihuhut.

Aniston ja Schwimmer. (kuva: AOP)

Aniston kertoi People-lehden haastattelussa toivovansa, että seuraava romanssi syttyisi ihmisen kanssa, joka ei olisi tunnettu. Toimittaja nimittäin kysyi Anistonilta, onko julkisuuden henkilöiden edes mahdollista tapailla ei-julkkiksia.

- Tietenkin. Niin on käynytkin. Sitä minä oikeastaan toivonkin, jotakuta, joka ei olisi välttämättä alalla. Se olisi kivaa, hän sanoi.

Lue myös: Tuleeko David Schwimmerista ja Jennifer Anistonista viimein pari? Schwimmer antoi vihdoin vastauksen

Lue myös: Jennifer Aniston etsii uutta rakkautta - kertoo, minkälaisen miehen haluaisi

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat