Kuva: AOP

Näyttelijätähti heitti nasevan kommentin Britney Spearsin kihlapäivitykseen - somessa nauretaan

13.09.2021 14:45 - Iiro Myllymäki

Oscar-palkittu näyttelijä Octavia Spencer kommentoi Britney Spearsin ja Sam Asgharin ilouutista persoonallisella tyylillä.

Laulaja Britney Spears, 39, kertoi sunnuntaina menneensä kihloihin poikaystävänsä Sam Asgharin, 27, kanssa. Nainen kertoi iloisen uutisen Instagram-tilillään, minne hän latasi videon, jossa esittelee kihlasormusta.

”En voi v*ttu uskoa tätä!” Spears kirjoitti videon yhteydessä.

Päivitykseen tulvi runsaasti onnittelukommentteja. Yksi eniten tykkäyksiä keränneistä kommenteista on kuitenkin sävyltään erilainen. Näyttelijä Octavia Spencer, 51, heitti nasevan kommentin liittyen Asghariin.

”Laita hänet tekemään avioehto”, Spencer kirjoittaa.

Kommentti on saanut tämän artikkelin kirjoitushetkellä yli 22 000 tykkäystä, ja sille on naureskeltu muun muassa Twitterissä.

Octavia Spencer on palkittu parhaan naissivuosan Oscarilla roolistaan vuoden 2011 Piiat-elokuvassa. Nainen on näytellyt myös muun muassa elokuvissa Hidden Figures ja The Shape of Water.

Octavia Spencer (kuva: AOP)

Britney Spears ja Sam Asghari tapasivat toisensa vuonna 2016 Spearsin musiikkivideon kuvauksissa. Asghari on tukenut Spearsia tämän taistelussa päättää kiistanalainen holhoussuhde, jonka alaisuudessa poptähti on ollut vuodesta 2008 asti. Spears kertoi oikeuden kuulemisessa kesäkuussa, että hän haluaisi mennä naimisiin poikaystävänsä kanssa ja saada yhteisen lapsen. Myös Asghrari on kertonut julkisuuteen perhehaaveistaan.

Lue myös: Britney Spears kihlautui - esitteli upeaa sormustaan somessa

Lue myös: Britney Spearsin poikaystävä otti kantaa faneja huolestuttavaan kysymykseen - palaako tähti ikinä lavoille?

Lähde: Independent

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat