Kuva: AOP

Christian Eriksen julkaisi ensimmäisen kuvan sydämenpysähdyksen jälkeen - "Kiitos kaikille"

15.06.2021 10:45 - Roy Kokkonen

Lauantaina pelatussa Tanska-Suomi-ottelussa sairaskohtauksen saanut tanskalaispelaaja Christian Eriksen kertoo voivansa olosuhteisiin nähden hyvin.

Tanskalainen jalkapalloilija Christian Eriksen, 29, on julkaissut tunteellisen Instagram-päivityksen ja kuvan sairaalasta. Päivitys on ensimmäinen sen jälkeen, kun hän sai sairaskohtauksen lauantaina pelatussa Tanska-Suomi-ottelussa.

"Suuret kiitokset ihanista ja mahtavista toivotuksista ja viesteistä, joita tuli ympäri maailmaa. Niillä on suuri merkitys minulle ja perheelleni. Olen kunnossa - olosuhteisiin nähden. Joudun vielä käymään läpi joitakin kokeita sairaalassa, mutta oloni on ok", Eriksen kirjoittaa.

"Nyt kannustan poikia Tanskan joukkueessa seuraavissa otteluissa. Pelatkaa koko Tanskan puolesta", hän päättää kirjoituksensa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eriksen sai sairaskohtauksen lauantaina pelatussa Tanska-Suomi-ottelussa ensimmäisen puoliskon loppupuolella. Hän lyyhistyi tajuttomana nurmelle, jossa lääkärit elvyttivät häntä televisiokameroiden kuvatessa. Tanskan maajoukkueen lääkäri vahvisti sunnuntaina Eriksenin sydämen pysähtyneen ottelun aikana.

Hänet kuljetettiin areenalta sairaalaan. Kun joukkueet saivat tiedon, että Eriksen on tajuissaan, ottelu pelattiin loppuun. Suomi voitti ensimmäisen EM-ottelunsa tuloksella 0-1. 

Lue myös: MTV: Nappulakenkä suussa juossut koira keskeytti jalkapallopelin - katso, mitä sitten tapahtui

Kilpailut

Uusimmat