Kuva: Senja Rapila

Tätäkö on todellisuus? Anssi Kela julkaisi Vain Elämää -kulisseista kuvan, joka herättää hilpeyttä

02.06.2021 19:45 - Senja Rapila

48-vuotias Anssi Kela on julkaissut suosikkiohjelman kulisseista otoksen, johon moni voi varmasti samaistua: päiväunet ovat joskus tarpeen.

Muusikko Anssi Kela, 48, on yksi tämän vuoden Satulinnan asukkaista eli Vain Elämää -ohjelman artisteista. Satulinnasta, ohjelman kuvauksista, on julkaistu aktiivisesti sisältöä sen jälkeen, kun vierailevat artistit julkaistiin. Tänä vuonna Vain Elämää -ohjelmassa nähdään Tuure Kilpeläinen, Arttu Wiskari, Anna Abreu, Jukka Poika, Suvi Teräsniska, Pyhimys, Chisu sekä Anssi Kela.

Suomalaisena hittinikkarina tunnettu Kela on nyt julkaissut omalla Instagram-tilillään kuvauspäivien todellisuuden paljastavan otoksen. Kuvassa Kela torkkuu leirin "senioriystävänsä" Tuure Kilpeläisen, 50, kanssa Satulinnan sohvalla.

"Hys! Leirin seniorit yrittävät nukkua salongin puolella. Otettiin Tuuren kanssa pienet jyrinät ennen päivämatineaa. Niillä oli olotilaa terävöittävä vaikutus", Anssi Kela kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Kuva on saanut reilusti tykkäyksiä yön aikana. Kuvan perusteella voidaan olettaa, että kuvauspäivät ovat rankkoja ja vaativat ajoittain pieniä energianokosia.

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Lue myös: Anssi Kela on tehnyt puolisonsa kanssa diilin, milloin pitkät hiukset saavat lähteä

Lue myös: UMK-osallistuja Oskari Ruohosta tukee kuuluisa isä - saanut myös suitsutusta Anssi Kelalta

Lue myös: Anssi Kelan uutuuskappale keräsi faneilta hehkutusta - "Vähän liiankin pysäyttävä"

Kilpailut

Uusimmat