Kuva: MTV3

Masked Singer Suomeen luvassa uudistuksia - katso, mitä on luvassa

01.06.2021 18:15 - Henna Koste

Suosikkiohjelman uusi kausi on jo kuvattu.

Masked Singer Suomi palaa syksyllä uudistuneena tv-ruutuihin. Uudella Suomi-kaudella on mukana tällä kertaa jopa 16 mystistä hahmoa. Ohjelman etsivinä nähdään tuttuun tapaan Maria Veitola, Jenni Kokander, Christoffer Strandberg ja Janne Kataja. Ohjelman juontajana jatkaa Ile Uusivuori.

- Aiemmin jaksoja on ollut 10, nyt niitä nähdään 13. Kansalaisilla riittää arvuuteltavaa, MTV:n vastaava tuottaja Sari Valtanen kertoi MTV:n syksyn ohjelmiston julkistustilaisuudessa. 

Lisäksi jokaisen jakson jälkeen nähdään Maskin takana -ohjelma, joka jatkaa siitä, mihin pääohjelma päättyi. Ile Uusivuoren vieraana nähdään maskinsa viimeisimmäksi poistanut tähti, joka kertoo muun muassa, mihin eri vihjeet liittyivät. Lisäksi ohjelmassa tutustutaan Masked Singerin kulisseihin: pukuompelimoon, laulutreeneihin ja takahuoneisiin. 

Alkava kausi on jo kuvattu. Juontaja Uusivuori pitää sarjan kolmatta kautta onnistuneena.

- Tässä ohjelmassa ei ole mitään järkeä - ja hyvä niin. Tässä maailman ajassa, kun ihmisillä on kauheasti huolia, on kiva, että pysähdymme vaan miettimään, että kuka on Heinäseiväs. Täytyy sanoa, että aika haastavaa arvailusta tulee. Jos on tarkkakorvaisia katsojia, nyt ei päästetä helpolla, Uusivuori lupailee. 

Lue myös: Maria Veitola paljastaa: Sakkosumma, joka saa Masked Singer -panelistien suut pysymään supussa

Lue myös: Masked Singerin kulisseissa sattunut tapaus osoittaa, kuinka vaikeaa hahmojen tunnistaminen on

Kilpailut

Uusimmat