Kuva: Arttu Muukkonen

IL: Jouni Hynynen ja Mari Perankoski harvinaisessa yhteishaastattelussa - yhteinen huumori kukkii

14.05.2021 17:15 - Iiro Myllymäki

Pariskunta kertoo Iltalehdelle, että korona-aika on tuntunut etenkin Hynysen lompakossa.

Lähes kymmenen vuotta yhdessä olleet muusikko Jouni Hynynen, 51, ja näyttelijä Mari Perankoski, 51, ovat antaneet harvinaisen yhteishaastattelun Iltalehdelle. Pariskunta kertoo huumorin sävyttämänä yhteisestä korona-ajan arjestaan.

Korona sotki monet Hynysen ja Perankosken työsuunnitelmat, ja pari suuntasi Helsingin-kodistaan Lappeenrannan-kotiinsa. Siellä Perankoski työsti Luokkakokous 3 -elokuvan käsikirjoitusta ja Hynynen valmisteli Kotiteollisuuden albumia, joka julkaistiin tänään perjantaina.

Kaksikko kertoo saavansa toisiltaan apua kirjoitusprojekteihinsa. Hynynen täräyttää, ettei luota Perankosken musiikillisiin mielipiteisiin yhtään, mutta myöntää tällä olevan draamantajua sanoitusten suhteen.

Perankosken viime vuoden alku oli töiden osalta rauhallista, sillä korona siirsi monia näyttelemisprojekteja loppuvuodelle. Loppuvuosi olikin sitten haipakkaa useiden sarjojen ja elokuvien kuvauksissa. Hynysen lompakossa yhtyeen keikattomuus tuntui merkittävästi.

- Kyllä se nyt on aika vahvasti niin mennyt, että meikäläinen on perse auki ja Mari saa liksaa, vaikka olen saanutkin jotain apurahoja sekä henkilökohtaisesti että bändillemme. En ole yleensä hakenut juuri mitään sellaisia, mutta nyt siinä on joutunut tekemään poikkeuksen, kun tämä on ollut niin kitkuttelua. Mutta jos rahallista tappiota ei ota huomioon, niin olen kyllä viihtynyt himassa ihan helvetin hyvin, Hynynen kertoo IL:lle.

- Onneksi menin rikkaisiin naimisiin! mies naurahtaa.

Parin yhteisistä aktiviteeteista Perankoski mainitsee lenkkeilyn ja ”nolot jumppapiirit”.

- Ei tässä nyt kaikkea tarvitse kertoa. Enkä minä kyllä niistä venyttelyistä välitä, Hynynen toteaa tähän.

Pariskunta veti viime vuonna yhteistä Villa Mayhem -podcastia, jota pääset kuuntelemaan RadioPlay-palvelusta tästä linkistä.

Lue myös: "Saatanan työmaa" - Kotiteollisuus julkaisi erikoista materiaalia kulissien takaa

Lue myös: Mari Perankoski julkaisi hiihtokuvan Jouni Hynysestä - seuraajalta hauska ehdotus

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat