Kuvassa nähdään Jouni Hynynen, Perttu Sirviö, Aku Hirviniemi sekä Arman Alizad.
Pariskunta kertoo Iltalehdelle, että korona-aika on tuntunut etenkin Hynysen lompakossa.
Perankoski ja Hynynen ovat julkaisseet yhteisen podcastin.
Perankoski ja Hynynen aloittivat oman podcast-sarjan.
Hynynen ei kärsi ikäkriisistä.
Kotiteollisuus-yhtyeen laulaja yllättää uudella lookillaan.
Musiikkilegendaa elämäntyötä halutaan kunnioittaa konserttien voimin.
Kotiteollisuudesta tuttu hevimies myöntää Anna-lehdessä, että Mari Perankoski, 46, on antanut hänen elämälleen uuden suunnan.
Monet mielenterveysongelmista kärsivät ihmiset ovat saaneet Kotiteollisuuden musiikista voimaa elämiseen, bändin laulaja-kitaristi Jouni Hynynen on kertonut Ilta-Sanomille.
Kotiteollisuus-yhtyeen nokkamies avioitui viikonloppuna Lappeenrannassa, kerrotaan Ilta-Sanomissa.
Riisuttu on uusi netti-tv-sarja, jossa Suomen tunnetuimmat muusikot puhuvat henkilökohtaisimmista asioistaan.
Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynynen vastasi studiossa Novan Elli Collanin soittoon. Lyhyen jutustelun aikana paljastui, että esineistä kaunis on ainakin sellainen, josta lähtee ääni. Kitaran ääni. Naisistakin puhuttiin, kun kerran aiheena oli kauneus.
Konttorin vappuriehan käynnisti kottaraisten vieraaksi saapunut muusikko Jouni Hynynen. Mies laittoi kottaraisten ja kuulijoiden korvat soimaan hävyttömyyksillä.
Ismo Alangon uusi albumi Maailmanlopun sushibaariilmestyy 1. maaliskuuta. Loistavia arvosteluja kriitikoilta saaneen albumin tuore singlejulkaisu on Vuoden turhin laulu, johon on valmistunut musiikkivideo.  
Tuomas Enbuske tapasi Cheekin Kultainen Venla -gaalassa. Vain Elämää -ohjelma nosti räppärin entistä laajemman yleisön tietoisuuteen. Yksi uusista faneista on ministeri Alexander Stubb.