Kuva: AOP

Adele täytti 33 vuotta ja julkaisi hurmaavia kuvia juhlan kunniaksi - faneilla vain yksi kysymys

06.05.2021 12:15 - Reija Saarinen

Adele juhli eilen 33-vuotissyntymäpäiväänsä.

Adele, 33, julkaisi läpimurtolevynsä 21 kymmenen vuotta sitten ja siitä alkoi naisen huikea nousu kirkkaimpien maailmantähtien joukkoon. Viime vuosina hän on kuitenkin pitänyt taukoa musiikinteosta ja hänet on nähty julkisuudessakin harvakseltaan.

Viime vuonna hän nousi Saturday Night Live -ohjelmassa lavalle ja paljasti muodonmuutoksensa. 

- Tiedän, että näytän todella erilaiselta kuin silloin, kun viimeksi olette minut nähneet. Mutta kuten tiedätte, kaikkien COVID-rajoitusten ja matkustuskieltojen takia minun piti matkustaa vain kevyesti ja tuoda vain puolet itsestäni. Ja tämä on se puolikas, jonka päätin tuoda, hän heitti tuolloin. 

Eilen 5. toukokuuta Adele juhli 33-vuotissyntymäpäiväänsä. Juhlan kunniaksi hän jakoi Instagramissa kolme erilaista kuvaa sisältävä julkaisun. Ensimmäisessä mustavalkoisessa otoksessa Adele nähdään meikittömänä, toisessa ilakoimassa meressä ja kolmannessa tanssimassa. 

Kuvista jokainen huokuu positiivisuutta ja onnea. Sen toki ovat huomanneet myös seuraajat, joilla on kuitenkin ollut vain yksi kysymys.

"Milloin saamme kuulla uutta musiikkia?"

"Onnea, mutta kerro milloin julkaiset musiikkia?"

"Odotan suurella innolla uutta musiikkia."

"Ole kiltti ja julkaise pian uutta musiikkia."

Innostus on ymmärrettävää, sillä viimeksi Adele julkaisi musiikkia vuonna 2015. Tuolloin näki siis päivänvalon hänen kolmas levynsä 25

Lue myös: Rihanna ylistää painoaan roimasti pudottanutta Adelea: "Hän näyttää itsevarmalta ja tyytyväiseltä"

Lue myös: Adele otti hienovaraisesti kantaa suhdehuhuihin brittiräppärin kanssa - tarvitsi vain yhden sanan

Kilpailut

Uusimmat