Kuva: AOP

Bachelor-tähti tuli kaapista ulos - sitten netissä lähti leviämään merkitsevä klippi ohjelmasta

15.04.2021 11:15 - Iiro Myllymäki

Sarjassa itselleen naisystävää etsinyt Colton Underwood on paljastanut olevansa homoseksuaali.

Yhdysvaltojen Bachelor-sarjasta tunnettu Colton Underwood, 29, on kertonut olevansa homo. Bachelor-sarjan vuonna 2019 esitetyllä kaudella naisten joukosta itselleen kumppanin valinnut Underwood kertoi asiasta Good Morning America -ohjelman haastattelussa.

- Olen paennut tätä asiaa pitkään. Olen vihannut itseäni pitkään. Olen homo. Tulin asian kanssa sinuiksi aiemmin tänä vuonna, ja olen prosessoinut asiaa. Seuraava askel on, että kerron tästä kaikille, Underwood sanoi haastattelussa.

Mies päätyi Bachelor-ohjelman myötä yhteen Cassie Randolphin kanssa, mutta pari erosi seuraavana vuonna.

Underwood kertoi Good Morning Americalle, että koronapandemian aika on pakottanut hänetkin uudella tavalla pohtimaan omaa itseään ja identiteettiään. Hän kertoi tunteneensa olonsa erilaiseksi jo kuusivuotiaasta lähtien. Hän kuitenkin oppi lapsuudessa katolilaisessa koulussa, että homous on syntiä. Myös miehen urheilijatausta vaikutti siihen, että homouteen yhdistyi hänen mielessään negatiivisia mielleyhtymiä. Ennen tosi-tv-tähteyttään Underwood pelasi amerikkalaista jalkapalloa NFL-liigassa.

- Nyt kun jälkeenpäin miettii, ei ole mikään ihmekään, että pidin asiaa salassa, Underwood sanoo.

Underwood kertoo haastattelussa, että seksuaalisuudestaan huolimatta hän kokee todella rakastaneensa Bachelor-ohjelmassa kohtaamaansa Cassie Randolphia. Suhde päättyi myrskyisissä merkeissä, sillä Randolph haki miehelle lähestymiskieltoa ja syytti tätä häirinnästä ja vainoamisesta. Myöhemmin Randolph kuitenkin pyysi poliisia lopettamaan tutkinnan aiheesta.

- Voin rehellisesti sanoa, että rakastin kaikkea hänessä. On hankala selittää, mitä tunteeni olivat parisuhteessa hänen kanssaan, koska minulla oli sisäinen kamppailu meneillään, Underwood toteaa.

Cassie Randolph ja Colton Underwood seurustelivat puolentoista vuoden ajan. (kuva: AOP)

Netissä on nyt lähtenyt leviämään Underwoodin Bachelor-kaudelta videopätkä, joka hauskalla tavalla jo ennakoi Underwoodin homouspaljastusta. Kyseisessä pätkässä nähdään avoimesti homoseksuaalinen koomikko Billy Eichner, joka oli mukana Bachelorin eräillä ryhmätreffeillä.

- Olen homo. Tiedän, että se voi tulla shokkina, Colton, mutta mielestäni sinun pitäisi tutustua tähän asiaan. Ehkä olet ensimmäinen homo-Bachelor, emmekä edes tiedä! Eichner sanoi vitsaillen.

Eichner on nyt itse jakanut videopätkän sosiaalisessa mediassa ja kertonut olevansa iloinen Underwoodin puolesta. Voit katsoa videon alta tai tästä linkistä.

Colton Underwood on kuin onkin ensimmäinen julkisesti homoseksuaali ”unelmien poikamies” Yhdysvalloissa.

Lue myös: Bachelorette-kaunotar lipsautti sopimattoman sanan Instagramin livelähetyksessä - raivo repesi

Lue myös: Bachelorette-kilpailija ei onnistunut piilottamaan erektiota kuvauksissa - "Liian pienet housut"

Lähteet: Deadline, BBC

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat