Kuva: AOP

Bridgerton-tähdelle tarjottiin mahdollisuutta paluuseen hurjalla rahasummalla - kieltäytyi

08.04.2021 08:15 - Reija Saarinen

Sarjan toisella tuotantokaudella ei nähdä tuttua henkilöhahmoa.

Uutisoimme aiemmin supersuositun Birdgerton-sarjan uusista käänteistä, jotka ovat saaneet sarjan vannoutuneet fanit suunniltaan ja jopa mahdollisesti boikotoimaan sarjaa. 

Yksi päätähdistä, herttua Simon Bassettia näyttelevä Regé-Jean Page, 31, ei Netflixin ilmoituksen mukaan ole mukana sarjan uusissa jaksoissa

"Tulemme kaikki kaipaamaan Simonia läsnäoloa ruudulla, mutta hän tulee aina olemaan osa Bridgerton-perhettä," julkaisussa todettiin.

Monen sarjaa seuranneen oli vaikea ymmärtää päätöstä, sillä Pagen hahmo on yksi sarjan keskeisimmistä. Insiderin mukaan Pagelle kuitenkin tarjottiin paluuta sarjaan, vaikka alun perinkin hänen sopimuksensa kattoi vain ensimmäisen kauden.

Nimettömän lähteen mukaan sarjan tuotantotiimi otti mieheen yhteyttä tammikuussa ja tarjosi tälle mahdollisuutta paluuseen. Syy oli yksinkertainen. Tuotanto oli huomannut hahmon suuren suosion. Pagea pyydettiinkin vierailemaan sarjan toisella kaudella 2-5 jaksossa. 

Ehdotus sisälsi tietojen mukaan muhkean palkan. Pagelle luvattiin nimittäin 50 000 dollaria eli reilut 42 000 euroa jaksolta. Page kuitenkin kieltäytyi tarjouksesta monenstakin syystä. Lähteen mukaan esimerkiksi roolihahmon näkyvyyden vähäisyys tulevissa jaksoissa sekä muut työkiireet saivat hänen sanomaan ei.

Page on kiistämättä yksi tämän hetken kuumimmista uusista tähdistä. Hän on myös monen suosikki uudeksi James Bondiksi. Bondia vuodesta 2006 näytellyt Daniel Craig, 53, on sanonut useampaan otteeseen, että loppuvuodesta ilmestyvä No Time To Die jää hänen viimeiseksi 007-elokuvakseen.

Mies itse ei ole spekulaatioita sen kummemmin kommentoinut, mutta on todennut olevansa Bond-spekulaatioista imarreltu. 

Lue myös: Bridgertonin toisen kauden kuvaukset alkoivat - ensimmäinen kuva kulisseista julki ja some sekosi

Lähde: Insider

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat