Kuva: AOP/AOP

Ulosajossa vakavasti loukkaantunut Tiger Woods leikattu: "Onnekas, että selvisi hengissä"

24.02.2021 13:45 - Roy Kokkonen

Golfaaja Tiger Woods sai vakavassa ulosajossa avomurtumia jalkoihinsa, jotka vaativat kiirellistä leikkaushoitoa. Pitkän operaation jälkeen Woods on hereillä ja toipuu sairaalassa.

Golfaaja Tiger Woods joutui vakavaan auto-onnettomuuteen tiistaina Los Angelesissa. Woods menetti ajoneuvonsa hallinnan ja ajoi ulos tieltä, jonka seurauksena hänet kiidätettiin sairaalaan hätäleikkaukseen.

Woodsin virallisella Twitter-tilillä julkaistiin keskiviikkoaamuna tiedote, jossa hänen kerrottiin saaneen vakavia vammoja alavartaloonsa.

Ulosajon seurauksena hänen oikeaan jalkaansa tuli useita avomurtumia, jotka vaativat leikkaushoitoa. Leikkauksessa hänen sääreensä asetettiin tukilevy ja nilkkaan ruuveja.

Hän on herännyt nukutuksesta, reagoi ja jatkaa toipumista sairaalassa.

Onnettomuus tapahtui Rancho Palos Verdesin alueella eteläisessä Los Angelesissa noin kello 07.00 jälkeen paikallista aikaa. Woodsin kuljettama auto ajautui keskiviivan yli ulos tieltä. Auto osui ilmalennon aikana puuhun ja laskeutui kyljelleen tietä reunustavaan pusikkoon.

Viranomaisten mukaan Woodsin ajonopeus oli onnettomuushetkellä suuri, eikä alamäessä sijainneella onnettomuuspaikalla ole jarrutusjälkiä. Onnettomuudessa ei ollut osallisena muita henkilöitä ja Woods oli tajuissaan, kun pelastajat saapuivat paikalle.

Woodsin uusi Genesis-merkkinen katumaasturi tuhoutui onnettomuudessa täysin. (kuva: AOP)

Paikallisen seriffinlaitoksen mukaan onnettomuuspaikalla ajetaan usein ylinopeutta ja siellä on tapahtunut onnettomuuksia aiemminkin.

– Hän oli hyvin onnekas, että selvisi hengissä, Los Angelesin piirikunnanseriffi Alex Villanueva totesi tiedotustilaisuudessa tiistaina.

Woodsin auto tuhoutui onnettomuudessa lunastuskuntoon. Hän käytti turvävyötä, mutta hänet jouduttiin leikkaamaan ulos autosta.

Tiger Woods on yksi menestyneimmistä golf-pelaajista. Hän on voittanut yhteensä 15 golfin Major-turnausta uransa aikana.

Lue myös: Tiger Woods julkaisi hämmentävän kuvan - joulupukkina ilman paitaa

Lähteet: CNN, LA Times

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat