Kuva: AOP

Jim Carrey lopettaa Trump-pilakuvien tekemisen - kutsui miestä "oranssiksi Julius Caesariksi"

22.02.2021 22:15 - Iiro Myllymäki

Jim Carrey on kommentoinut Yhdysvaltain politiikkaa viime vuosina Twitterissä jakamillaan pilapiirroksilla.

Näyttelijä Jim Carrey, 59, on viimeisimpien vuosien aikana ottanut sosiaalisessa mediassa Donald Trumpia, 74, kritisoivan kannan. Carrey höykytti aiempaa Yhdysvaltain presidenttiä tämän virkakauden aikana monilla pilakuvilla, joilla Carrey pureutui Trumpin politiikantekoon. Nyt on tullut miehen aika lopettaa näiden kuvien piirtäminen. Carrey kertoo aiheesta Twitterissä.

Miehen twiitti johtaa sivustolle, jossa nähdään hänen kirjoittamansa tiedote.

”Viimeisten neljän vuoden aikana muiden toimieni joukossa olen nähnyt paljon vaivaa poliittisten pilapiirrosten tekemiseen. Tuntuu siltä kuin minä ja te olisimme kulkeneet raivon valtameren läpi. Jokin kertoo minulle kuitenkin nyt, että on aika laittaa sosiaalisen median nuijani lepäämään ja saada takaisin vähän neurologista kaistaa”, Carrey sanailee.

Tiedotteessaan mies kutsuu Donald Trumpia ”oranssiksi Julius Caesariksi, joka hallitsi ”valheiden imperiumiaan”. Hän kirjoittaa kokeneensa, että radikalisoitunut Amerikka oli uhka kaikille ja hän halusi sosiaalisessa mediassakin omistaa tilaa näiden huolien esittämiselle.

Jim Carrey on ottanut osaa poliittiseen keskusteluun myös esittämällä nykyistä Yhdysvaltain presidenttiä Joe Bidenia, 78, Saturday Night Live -ohjelman sketseissä. Carrey kannatti julkisesti Bidenia tämän vaalitaistelussa Trumpia vastaan.

Lue myös: Sopisiko Jim Carrey Jokeriksi? Erikoinen fanivideo leviää netissä

Lue myös: Jim Carrey palasi Joe Bideniksi vaalituloksen jälkeen - sketsillä miljoonia katselukertoja

Lähde: Hollywood Reporter

Kilpailut

Uusimmat